Gabi Bădălău arată rezultatul testului antidrog, făcut la INML

Gabi Bădălău arată rezultatul testului antidrog, făcut la INML, după ce Claudia Pătrăşcanu a afirmat faptul că “s-a evaporat” ca prin minune. Fiul politicianului a decis să facă publică această probă mult aşteptată, în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la la Antena Stars.

06 feb. 2021, 09:37
Gabi Bădălău arată rezultatul testului antidrog, făcut la INML
Gabi Bădălău arată rezultatul testului antidrog

Gabi Bădălău arată rezultatul testului antidrog. Documentul eliberat de Institutul Național de Medicină Legală „Mina-Minovici” (INML) din Capitală arată că bărbatul este negativ la analizele realizate pe baza probelor de sânge și urină.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău! ”Mi-a zis că plătește un om să mă arunce în râpă”

Testul antidrog făcut de Gabi Bădălău

Gabi Bădălău arată rezultatul testului antidrog

Claudia a cerut însă în mod expres testul din analiza firului de păr, însă Gabi Bădălău susține că INML nu folosește această tehnică, proba de urină fiind la fel de concludentă, potrivit Antena Stars.

Fiul lui Nicolae Bădălău e dispus să facă și testul din firul de păr, dar acesta nu se poate face în acest moment decât în străinătate.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, prima reacţie despre căsătoria dintre Gabi Bădălău şi Bianca Drăgușanu! Ce i-a transmis fostul soț 

Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la IML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat.

Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil”, spunea Claudia Pătrășcanu.

Cântăreaţa a mai spus că cei doi băieți pe care-i are cu Gabi Bădălău nu mai vor să meargă la tatăl lor după ce au petrecut câteva zile la munte la finalul lui ianuarie: „Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii. Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate”.