Claudia Pătrășcanu trece prin clipe de coșmar! A ajuns de urgență cu copilul la spital

Orice mamă o ia razna atunci când copilul ei este în pericol. Teama și îngrijorarea în astfel de momente sunt la cote maxime, iar Claudia Pătrășcanu a simțit acest lucru chiar pe pielea ei.

16 mai 2023, 08:42
Claudia Pătrășcanu trece prin clipe de coșmar! A ajuns de urgență cu copilul la spital
Claudia Pătrășcanu trece prin clipe de coșmar! A ajuns de urgență cu copilul la spital: „Nu am cuvinte suficiente pentru a exprima”

Claudia Pătrășcanu are parte de o serie de momente dificile din cauza sănătății fiului ei. Vedeta se confruntă cu o situație care ar îngrijora orice tânără mămică. Aceasta a fost nevoită să ajungă de urgență la spital cu unul dintre copiii ei. Ea a împărtășit întreaga poveste cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, oferind detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiul ei și al lui Gabi Bădălău.

Citește și: Cine este bărbatul cu care s-a afișat Claudia Pătrășcanu. A reușit vedeta să își refacă viața? „Nu voi ascunde…”

Cu toate că aceasta a trecut printr-un divorț destul de tumultos de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu reușește să se bucure în continuare de copiii ei, cărora le dedică în mod constant timpul și atenția ei. De curând, unul dintre micuți a început să aibă probleme de sănătate destul de serioase, motiv pentru care a fost necesară chiar și intervenția de urgență a medicilor.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că fiul ei a avut parte de o îngrijire ca la carte din partea personalului medicar, care i-a administrat un tratament specializat. Mai mult de atât, vedeta a mulțumit tuturor persoanelor care i-au oferit sprijin ei și familiei ei în toată această perioadă cumplit de dificilă.

„Patru zile de tratamente și înțepături. Mulțumesc celor care se gândesc la noi, care ne-au sărit în ajutor… chiar și de la distanță, și nu numai. Vă apreciez, dragilor, și nu am cuvinte suficiente pentru a exprima recunoștința mea.”, a scris Claudia Pătrășcanu în descrierea imaginii publicate pe contul său de Instagram, în care se poate vedea unul dintre cei doi băieți ai săi în spital.

Ulterior, aceasta a mai postat un InstaStory în care se poate vedea că și ea are o perfuzie și este internată în spital, alături de fiul ei.

„La bine și la rău! Nu m-a ocolit domnul virus”, a scris aceasta.

Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău

Artista a mărturistit că nu a fost pe interes cu tatăl copiilor săi, iar el chiar a fost îndrăgostit de ea. A rămas rapid însărcinată și spune că afaceristul și-a dorit copilul din prima clipă. Când a aflat că va fi tată, a venit direct la ușa brunetei şi a îmbrăţişat-o.

Claudia Pătrășcanu a declarat că mama lui Gabi Bădălău încerca să controleze viața fiului ei. Aceasta mai povestește că schimbarea comportamentului fostului ei soț s-a produs în momentul în care a început să primească foarte mulți bani de la familie. Pleca de acasă cu zilele şi nu se mai interesa de viaţa artistei sau de cea a băieților.

„El și-a dorit foarte tare să mă prezinte familiei, pentru că… Gabi când a aflat că sunt însărcinată a venit la mine la ușă și m-a îmbrățișat. Am înțeles că a avut o discuție cu familia, cu tatăl. Tatăl lui de atunci nu a fost de acord cu copilul. Fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul. Gabi și-a dorit foarte tare și într-un final cred că i-a convins.

Pe 8 martie am fost invitată la un restaurant și acolo i-am cunoscut familia. Avea atât de mulți bani… banii îți iau mințile. Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Atunci eu ca și femeie aveam nevoie de el. Nu m-am căsătorit să trăiesc singură cu copiii. Era de negăsit. De când s-a născut al doilea copil s-a schimbat. Pleca de la 11-12 ziua și mai venea a doua zi la 5-6 dimineața. Un an de zile așa s-a întâmplat.Acest divorț nu a vrut să mi se dea. Așa au început amenințări, presiuni. Copiii vor afla la un moment dat. (…)

Mi s-a interzis să mai cânt. Pentru că femeile în familia respectivă nu muncesc. Am reluat activitatea în momentul în care el nu mai acorda importanță familiei. Am renunțat la foarte multe lucruri pentru iubirea pe care i-am purtat-o. De multe ori îl puneam pe el pe primul loc. Acum realizez că nimeni nu ne-a spus nimic, un sfat bun„, a declarat Claudia Pătrăşcanu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu șterge pe jos cu părinții lui Bădălău: „Cred că undeva în sinea lor nu m-au dorit niciodată. Dacă nu se băgau în viața noastră, rămâneam într-o relație frumoasă”