Claudia Pavel rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat la Exatlon în spatele camerelor de luat vederi. „Amândoi aveam nevoie de asta”

Cântăreața Claudia Pavel a făcut dezvăluiri inedite despre concursul Exatlon România, din care a făcut parte.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 12:48

Claudia Pavel a fost unul dintre membrii echipei Faimoșilor din cadrul competiției Exatlon România. Vedeta a explicat cum a ajuns să concureze la show-ul filmat în Republica Dominicană și a făcut mărturisiri neașteptate despre ce i s-a întâmplat după concurs.

„Am fost invitată de producție să vin la un interviu. Eu, în general, îmi ascult primul instinct și am zis „Da! din prima. Mi-au zis că e vorba despre Republica Dominicană, iar visul meu este să trăiesc în costum de baie și-n șlapi. Până atunci nu mai acceptasem ideea de reality show, dar mi-au spus cine vor fi ceilalți colegi și, fiind vorba despre campioni olimpici și mondiali, pentru mine a fost o onoare.

Era clar că voi fi veriga slabă a grupului, dar sunt mândră că am acceptat provocarea. Mi-am depășit toate limitele. Am suportat durere fizică în fiecare zi în care am stat acolo. Mă durea toată pielea, mă ardea.

Am plecat de acolo cu entorsă la piciorul drept, am venit cu ficatul și stomacul varză, am vomitat două săptămâni încontinuu, când m-am întors”, a declarat Claudia Pavel pentru okmagazine.ro

Artista a vorbit și despre apropierea sa de Cătălin Cazacu, apropiere care a lăsat loc interpretărilor cum că între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă.

„Noi suntem foarte buni prieteni. Relația pe care am avut-o cu el este aceeași cu cea pe care am avut-o cu toți ceilalți. Cu el s-a întâmplat să fie și o apropiere fizică, în sensul că m-a ținut în brațe și ne-am ținut de mână. Dar asta pentru că, probabil, amândoi am avut nevoie. El a fost acolo pentru mine când mi-a fost foarte greu.

Am stat trei săptămâni în spital, am făcut un șoc anafilactic, o entorsă. Discuțiile care au urmat sunt deplasate pentru că, între noi, nu s-a întâmplat nimic, de fapt…

Da, eu sunt o femeie liberă, el era la fel. Bine, situația lui era un pic complicată, dar eu nu știam asta. Nu mi-am pus întrebări. Aici, însă, lucrurile au luat-o un pic razna, nefondat. Apropierea fizică a fost, clar, una circumstanțială, pentru că eram într-o situație dificilă…

Nu (n.r. nu au mers mai departe cu relația), pentru că nu exista nimic, nu se duce nimeni la Exatlon să se combine. Suntem oameni adulți, avem rațiune. Nu s-a întâmplat asta, este vorba despre o prietenie reală”, a spus ea.