Claudia Pop, căpitan în Armata Română, a făcut selfie cu Tom Cruise. Imaginea a devenit virală: „A fost un moment emoționant”

Claudia Pop, căpitan în Armata Română, a făcut selfie cu Tom Cruise. Tânăra avut parte de o zi inedită, în weekend, la The Royal International Air Tattoo din Marea Britanie, când l-a întâlnit pe Tom Cruise, invitat la eveniment.

20 iul. 2022, 13:33
Claudia Pop, căpitan în Armata Română, a făcut selfie cu Tom Cruise. Imaginea a devenit virală: „A fost un moment emoționant”
Claudia Pop, căpitan în Armata Română, a făcut selfie cu Tom Cruise

Claudia Pop, căpitan în Armata Română, a făcut selfie cu Tom Cruise, celebru pentru rolul căpitanului Pete „Maverick” Mitchell din filmele Top Gun.

Duminică, iulie, peste 30 de grade Celsius…Unii se relaxează, alții se pregătesc pentru o nouă săptămână…în timp ce colega noastră, căpitanul Claudia Pop, se întâlnește cu căpitanul Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) din Top Gun, la The Royal International Air Tattoo. Pe voi unde vă surprinde ziua de astăzi?„, este mesajul care însoțește fotografia postată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Citeşte şi: Tom Cruise se mută de la Hollywood în spaţiu. Următorul său film va fi realizat într-un studio construit la 400 km deasupra Pământului

Claudia Pop, căpitan în Armata Română, a făcut selfie cu Tom Cruise

Claudia Pop a povestit contextul în care s-a fotografiat alături de Tom Cruise. Era la expoziție cu colegii de la Baza 90 de transport aerian, Tom Cruise era și el prezent în calitate de invitat.

Tom Cruise a privit câteva dintre evoluțiile aeronavelor participante la show, iar când a vrut să părăsească pavilionul expozițional, eram prin zonă. Am avut noroc. Îl așteptau membrii formației aeriene din Italia care își încheiaseră evoluția.

Actorul a vrut să le dea autograf și să îi felicite. Oamenii prezenți acolo au vrut să îl fotografieze de la distanță. Și eu voiam să îl prind în cadru. S-a apropiat, m-a întrebat de unde sunt, i-am spus că din România, a părut foarte încântat, apoi am făcut fotografia. A fost un moment emoționant. E un mare actor, nu mă așteptam să îl întâlnesc„, a declarat Claudia, pentru Digi 24.

Tânăra a afirmat că a trimis fotografia soțului și a distribuit-o pe pagina sa de Facebook. Nu s-a așteptat ca imaginea să fie atât de distribuită, a precizat ea.

Claudia a declarat că are două fete, una de 8 ani și alta de 3 ani și opt luni. Cu cea mai mare dintre fete a fost la cinema și au văzut filmul „Top Gun: Maverick”. „Fetița îl iubește pe Maverick, a fost încântată de film și vrea să devină pilot„, a adăugat Claudia.