Tom Cruise se mută de la Hollywood în spaţiu. Următorul său film va fi realizat într-un studio construit la 400 km deasupra Pământului

Space Entertainment Enterprise, coproducători ai viitorului film spațial al lui Tom Cruise, au anunțat un studio de producție construit la 400 km deasupra Terrei.

20 ian. 2022, 17:23
Tom Cruise se mută de la Hollywood în spaţiu. Următorul său film va fi realizat într-un studio construit la 400 km deasupra Pământului

Compania care va lucra la viitorul film al lui Tom Cruise a dezvăluit că are planuri pentru un studio de producție de film și o arenă sportivă, ambele la gravitaţie zero. Space Entertainment Enterprise (SEE) a anunţat că data planificată de finalizare a acestora este decembrie 2024. Modulul, denumit SEE-1, va andoca atunci pe Axiom Station, aripa comercială a Stației Spațiale Internaționale (ISS), anunţă The Guardian.

Spaţiul va găzdui filme, producţii de televiziune, muzică şi evenimente sportive, dar va fi pus şi la dispoziţia artiştilor, producătorilor şi creatorilor care doresc să creeze conţinut în mediul de microgravitaţie, pe orbită joasă. Pe lângă faptul că furnizorii terți vor putea folosi facilitățile, SEE intenționează la rândul său să-și creeze propriul conținut.

Axiom Station se va separa apoi de ISS, în 2028. Axiom a câștigat contractul pentru dezvoltarea aripii comerciale la începutul acestei luni.

Citeşte şi Tom Cruise, transformare şocantă! Ce s-a întâmplat cu fața actorului de la Hollywood FOTO ŞI VIDEO

SEE-1 este o oportunitate incredibilă pentru umanitate de a se muta pe un tărâm diferit și de a începe un nou capitol interesant în spațiu„, au spus co-fondatorii SEE, Dmitri și Elena Lesnevski. „Va oferi o casă unică și accesibilă pentru posibilități nemărginite de divertisment într-un loc plin de infrastructură inovatoare, care va dezlănțui o nouă lume a creativității„, adaugă ei.

Tom Cruise plănuia să decoleze către Staţia Spaţială în octombrie 2021, dar călătoria a fost amânată cu câteva luni, din motive legate de bugetul de 200 de milioane de dolari. Între timp, o echipă de filmare din Rusia a zburat cu succes pe ISS la începutul lunii octombrie, pentru a filma timp de 12 zile la producţia The Challenge. Filmul respectiv, despre un chirurg care trebuie să opereze în spaţiu un cosmonaut bolnav, deoarece starea sa medicală îl împiedică să se întoarcă pe Pământ pentru a fi tratat, este programat să fie lansat în cursul acestui an.

Citeşte şi Cu motocicleta pe lună. Imagini excepţionale cu primul vehicul pe două roţi conceput să ruleze pe alt sol decât cel al Terrei VIDEO


loading...
Partenerii noștri