Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu: „De data asta, nu voi fi naşă”

Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu. Jumătatea brunetă a trupei Andre le-a făcut o mare surpriză fanilor săi, când a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a doua oară.

10 nov. 2022, 13:25
Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu: „De data asta, nu voi fi naşă”
Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu

Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu. Atunci când a aflat că Andreea Antonescu e însărcinată cu noul ei iubit, Traian Spark s-a întors în România ca să divorțeze de artistă. Au ajuns la o înțelegere, iar omul de afaceri a acceptat să se departă de ea și în acte. Cei s-au căsătorit în 2011, iar după șapte ani de căsnicie au decis să meargă pe drumuri separate.

Citeşte şi: Primele imagini cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu la America Express. Cum au fost fotografiate

Andreea Bălan nu va boteza copilul Andreei Antonescu

După ce a încercat câteva relaţii cu diverşi parteneri, într-un final, Andreea Antonescu a reușit să-și refacă viața, iar acum e în culmea fericirii. De aproape un an este împreună cu jurnalistul Victor Vrânceanu și așteaptă să devină părinți.

Se pare că naşa copilului nu va fi buna sa prietenă, Andreea Bălan, cea care este naşa fiicei sale, Sienna. Blondina a făcut primele declarații şi a mărturisit că și ea are părinți spirituali diferiți în cazul celor două fetițe.  “De data asta, nu (n.r. nașa Andreei Antonescu). Și eu am doi copii și am nași diferiți. E normal să pui nași diferiți. De ce să pui la fel nașii? Când e bine să-ți mărești familia.”, a declarat jurata emisiuniunii „Te cunosc de undeva” la Antena Stars.

Andreea Antonescu și tatăl fiicei ei divorțează

După ce a trecut printr-o perioadă grea în căsnicia cu Traian Spark, în curând cei doi vor merge, în sfârșit, pe drumuri separate și își vor vedea mai departe de viață. „Traian vine luna viitoare în România. El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui. Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă.

Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită. Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani.’, au declarat surse din anturajul celor doi.