Claudia Puican i-a spus adio lui Armin Nicoară. Oamenii nu îi vor mai vedea împreună la cântări: ”Dacă el face cu alte femei, eu de ce să nu fac cu alți bărbați?”

Claudia Puican a decis că este timpul să facă anumite schimbări în viața ei. Aceasta a luat o decizie strictă cu privire la viitorul ei. Astfel, vedeta a ales să îl excludă ”puțin” pe Armin Nicoară din viața ei.

09 feb. 2024, 15:10

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt una dintre cele mai cerute perechi când vine vorba de cântări, însă și în viața privată, cei doi alcătuiesc o familie frumoasă.

Citește și Armin Nicoară, somat de Claudia Puican să spună motivul pentru care a părăsit-o în vacanţă: „Ce să spun? Nu pot să spun!”

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt căsătoriți de aproape doi ani și colaborează pe scenă de mai mult timp, astfel că, fanii îi văd ca pe un duet de neegalat.

Chiar și așa, se pare că artista vrea să ia o pauză.

Claudia Puican a decis ca, măcar pentru o perioadă, să se despartă de Armin Nicoară, însă doar pe plan muzical.

Vedeta muzicii de petrecere a luat această decizie pentru că vrea să demonstreze că nu depinde de celebrul ei soț și că poate susține un eveniment singură.

„Anul 2024 este anul meu și anul hiturilor! M-am hotărât să-l deschid într-un mod spectaculos, alături de o colaborare de excepție cu nimeni altul decât Florin Cercel! Împreună am creat o melodie de dragoste specială pentru ziua îndrăgostiților, care va fi lansată pe 13 februarie pe YouTube!

Dar nu se oprește aici! Am pregătit numeroase proiecte cu artiști de top din România și dincolo de granițele ei. Mă implic atât în muzica populară din zona Olteniei și Banatului, cât și în muzica de petrecere (și manele), pentru că am binecuvântarea de a putea interpreta orice stil muzical.

Vreau să folosesc acest dar oferit de Dumnezeu pentru a aduce bucurie cât mai multor oameni ! Abia aștept ca întreaga țară să descopere ce proiecte minunate le-am pregătit!”, a spus Claudia Puican, potrivit Fanatik.ro.

”Așa cum face el”

Cântăreața a mai mărturisit și faptul că, pentru o perioadă cel puțin, va pune stop colaborărilor cu Armin Nicoară.

Decizia, una deloc ușoară, vine în urma nevoii sale de a demonstra cât de capabilă poate să fie, fără ajutorul nimănui.

Se pare că artista vrea să își demonstreze valoarea, să nu mai dea apă la moară criticilor care susțin că ”s-a cățărat” pe celebritatea lui.

„Voi mai scoate piese și cu Armin. Dar vreau să fiu remarcată și singură. Să nu mai gândească lumea ca suntem doar la comun. Nu vreau să fim luați împreună mereu și să nu îmi vadă adevărata mea valoare. Ce pot să fac eu, de fapt. Fac și cu el, dar și cu alții, separat”, a mai spus Claudia Puican pentru publicația precizată anterior.

Printre altele, Claudia Puican recunoaște că îi datorează totul soțului ei. Însă, chiar și așa, vrea să arate că nu doar Armin a pus umărul la construirea carierei sale.

Pe lângă cele de mai sus, în spirit de glumă, cântăreața a spus că, dacă soțul ei este mai mereu prezent în videoclipuri alături de alte femei, ea de ce nu ar face colaborări cu alți bărbați?

Citește și Claudia Puican s-a despărţit đe Armin Nicoară! Saxofonistul a părăsit-o în vacanţă

„Nu am pierdut că m-am asociat cu Armin. Din contră, doar de câștigat am avut. Dar vreau să fiu remarcată și singură sau cu alți artiști. Repet, o să facem și împreună piese, dar și separat! Așa cum face el cu alți artiști piese! Fac și eu singură cu alți artiști”, ne-a mai spus Claudia Puican.