Armin Nicoară, somat de Claudia Puican să spună motivul pentru care a părăsit-o în vacanţă: „Ce să spun? Nu pot să spun!”

Claudia Puican a surprins pe toată lumea cu mesajul postat pe rețelele sociale lăsând impresia că s-a despărțit de Armin Nicoară. Artista a scris că este singură în vacanță și îi e foarte bine. Fanii cuplului au început să își pună întrebări legate de stabilitatea căsătoriei celor doi, mai ales că, de obicei, în călătorii au fost mai mereu împreună.

05 feb. 2024, 18:34
Armin Nicoară, somat de Claudia Puican să spună motivul pentru care a părăsit-o în vacanţă: „Ce să spun? Nu pot să spun!”
Armin Nicoară și Claudia Puican au fost urmăriți de un individ în casă

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc cu ardoare un copil. Cei doi au început deja să facă demersuri în acest sens, însă se pare că pe traseu lucrurile s-au complicat, nici măcar vacanţa împreună nereueşind să o facă.

Tracasată de întrebările fanilor, Claudia Puican și-a rugat soțul să facă public motivul pentru care a lipsit din vacanța din Italia, lăsând-o de una singură, însă saxofonistul a avut o reacție cu totul neașteptată.

În urmă cu doar câteva zile, Claudia Puican a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a dezvăluit că a mers în vacanță de una singură. A primit o mulțime de mesaje din partea internauților cu privire la acest subiect, însă până acum nu au primit nicio explicație din partea artistei. Acum s-a reunit cu soțul său, așa că l-a îndemnat să le împărtășească admiratorilor săi din mediul online motivul pentru care nu a fost prezent alături de ea în vacanță la munte.

Claudia Puican s-a despărţit đe Armin Nicoară! Saxofonistul a părăsit-o în vacanţă

Armin Nicoară a lipsit şi de pe rețelele de socializare, iar artista și-a dorit să elimine semnele de întrebare și zvonurile legate de o presupusă despărțire, așa că i-a dat cuvântul soțului său, doar că acesta și-a exprimat dorința să nu dezvăluiască încă adevăratul motiv, precizând că o va face doar la momentul potrivit.

 

Claudia Puican: „Pentru că am primit foarte multe mesaje despre vacanța în care am fost singură și nu m-a însoțit domnul Armin, vreau să vă spună tocai el de ce nu a venit cu mine. Spune.”

Armin Nicoară: „Ce să spun? Dă-i înapoi că nu am știut că mă pui pe mine să vorbesc.”

Claudia Puican: „Imediat, se gândește și vă răspunde.”

Armin Nicoară: „Dragilor, să vă spun. Nu am putut ajunge la munte, deoarece am avut… nu pot să spun, Țiți.”

Claudia Puican: „Dragilor, Armin nu vrea să dezvăluie nimic deocamdată, dar la momentul potrivit sunt sigură că va veni cu argumente și explicații. Vezi că am avut o grămadă de mesaje de cum se poate așa ceva, te duci în vacanță singură? Ce, «Tu ești a nimănui, că își bate joc de tine», dar veți afla în curând de la el personal.

Stați aproape. Nici nu mai vorbește nimic, că nu are voie.”

Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Ce ultimatum i-a dat soţului ei

Claudia Puican și-a dorit să lămurească acest subiect mai ales pentru că internauții nu au văzut cu ochi buni faptul că a plecat de una singură în vacanță, considerând că la mijloc ar fi vorba de o despărțire. Cei doi par că nu au probleme în căsnicie, însă saxofonistul a dat de înțeles că un anumit proiect l-a ținut pe loc, neputând să o însoțească pe soția sa în vacanță la munte.

Cei doi au ales să meargă în Franța pentru analize și tratamente, însă singura soluție pe care o au la dispoziție este să apeleze la inseminarea In Vitro. Cea mai mare dorință a lor este ca artista să rămână însărcinată cu gemeni.