Claudiu a murit fulgerător, prietenii sunt în stare de şoc: „Om cu suflet bun, unde te-ai grăbit?”

Claudiu, un tânăr în vârstă de 28 de ani, a murit joi seara, în urma unui stop cardio-respirator, la una din fabricile din Zona Industrială Vest din Sibiu.

07 ian. 2023, 16:16
Claudiu a murit fulgerător, prietenii sunt în stare de şoc: „Om cu suflet bun, unde te-ai grăbit?”
Claudiu este tânărul decedat la muncă în Sibiu

Claudiu este tânărul în vârstă de 28 de ani, angajat la compania Guntner din Zona Industrială Vest a Sibiului, care a decedat joi seara, în timp ce se afla la muncă. Reprezentanții firmei spun că evenimentul este unul tragic și, totodată, inexplicabil, iar autoritățile au demarat cercetări pentru a stabili în ce condiții a survenit decesul. Cert este că bărbatul a suferit un stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, el nu a mai putut fi salvat. Prietenii acestuia sunt în stare de șoc și îi transmit mesaje de condoleanțe și ultimele gânduri pe rețelele de socializare.

Încă o moarte subită în România. Fostul șef din Poliție a fost găsit decedat în camera de hotel
Tragedia a avut loc în 5 ianuarie, în jurul orei 17:00. Atunci a ajuns ambulanța la fabrica Guntner în Zona Industrială Vest. Potrivit reprezentanților companiei, bărbatul, care era încadrat în funcția de operator MUCN, aflat la serviciu în schimbul doi, s-a prăbușit deodată la pământ în zona de lucru. Imediat, a intrat în stop cardio-respirator. „Din păcate, în ciuda eforturilor făcute, colegul nostru nu a putut fi salvat”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Guntner.

Inspectorii ITM au ajuns și ei la fața locului și, ca primă măsură în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul, au oprit funcționarea utilajului la care își desfășura activitatea tânărul. În colaborare cu instituțiile competente, dar și cu reprezentanții companiei, este derulată o anchetă.

Prietenii, în stare de șoc – „Te-am sunat și nu ai mai răspuns”
Claudiu era un om cu suflet bun și blând, un om iubit și respectat de toți care îl cunoșteau. Știa să se facă plăcut și mereu era alături de cei dragi. Oferea ajutorul necondiționat și era „un băiat de milioane”. Așa îl descriu, astăzi, la timpul trecut, toți cei care au avut ocazia să îl cunoască.

O elevă în vârstă de 14 ani din Piatra Neamţ a murit în timpul unui antrenament. Avea viza medicală la zi şi analizele recente în regulă VIDEO
„Claudiu al nostru, iubit și respectat de toți, om cu suflet bun și blând… Unde te-ai grăbit??? De când am primit această dureroasă veste nu găsesc cuvinte și nici înțelepciune să înțeleg! Doar Dumnezeu știe de ce te-a vrut lângă el! Mi-ai fost ca un frate mai mereu, mereu ai avut grijă de mine, trebuia să ne revedem anul ăsta în vară… De ce te-ai grăbit să pleci?! Nu pot să cred că ai plecat dintre noi, nu pot să cred că nu mai ești, nu am apucat să îți mulțumesc pentru toate sfaturile și pentru că mi-ai fost alături în fiecare clipă. Nu pot să cred că o să vin acasă și nu o să te mai găsesc acolo, pe strada unde am crescut. Încerc să fi puternică și demnă, așa cum erai tu, dar mă pierd, rătăcesc și caut amintiri, orice legat de tine. Îți voi păstra amintirea așa cum ți-ai dorit-o”, scrie Diana, o prietenă din copilărie.

„Finule, unde ești: Ce ne-ai făcut? Cui ne-ai lăsat? Pe cine mai cunun eu? Multe întrebări și niciun răspuns. Te-am sunat azi, dar nu ai răspuns! Dumnezeu să te odihnească! Erai prea bun și Dumnezeu ia numai oamenii buni la El. Condoleanțe familiei”, scrie o altă prietenă.

„Dumnezeu să îl odihnească în pace. Claudiu a fost un om foarte bun. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui”, scrie Ovidiu pe Facebook, potrivit oradesibiu.ro. 

„Am aflat cu tristețe fără margini de pierderea ființei dragi. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai plecă niciodată. Odihnește-te în pace, prieten drag”, scrie Andreea.