Claudiu, fratele lui Cătălin Moroşanu a scăpat de acuzațiile din dosarul de fraudă „Cellini”

Claudiu, fratele lui Cătălin Moroşanu, a scăpat de acuzaţiile procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Acesta a fost trimis în judecată de Alessandro Amato, fondatorul lanţului de magaze de bijuterii Cellini, având un prejudiciu de 3.433.149 lei.

19 nov. 2020, 19:23
Claudiu, fratele lui Cătălin Moroşanu a scăpat de acuzațiile din dosarul de fraudă „Cellini”
Claudiu, fratele lui Cătălin Moroşanu, a scăpat de acuzațiile din dosarul de fraudă "Cellini"

Claudiu, fratele lui Cătălin Moroşanu, poate scăpa de o condamnare, după ce judecătorii Tribunalului Iaşi au hotărât că o serie de probe din dosar să fie eliminate, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu trece la actorie. Va juca într-un film alături de o MARE VEDETĂ

Claudiu, fratele lui Cătălin Moroşanu, a scăpat de acuzații

Pe cale de consecinţă, dispune excluderea juridică, din materialul probator, a tuturor proceselor verbale de consemnare a activităţilor de supraveghere tehnică menţionate anterior şi excluderea materială, prin îndepărtarea de la dosarul cauzei a tuturor mijloacelor de probă şi a suporţilor care conţin rezultatul măsurilor de supraveghere tehnică enumerate anterior.

Constată neregularitatea actului de sesizare a instanţei, consecinţă a formulării imprecise, cu caracter de generalitate, a acuzaţiilor faţă de inculpaţi, cu privire la fiecare dintre infracţiunile reţinute în sarcina acestora, atât din perspectiva analizei condiţiilor de tipicitate, cât şi din perspectiva indicării precise a datei, împrejurărilor şi modalităţilor de comitere a acţiunilor apreciate a constitui forme simple sau agravate de ilicit penal, precum şi a indicării şi delimitării acţiunilor pentru care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor, respectiv clasarea cu privire la infracţiunile de „evaziune fiscală”, au arătat judecătorii în sentinţă dată lui Claudiu, fratele lui Cătălin Moroşanu.

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, dezvăluiri: „Îmi murise soţia şi trebuia să plâng. Mă chinuiam, dar nu reuşeam”

Claudiu Moroşanu vinde cartofi în piaţă

În urmă cu doi ani, Claudiu Moroşanu făcea furori la Asia Express. De atunci, nu a mai fost în atenţia presei, la fel de mult ca şi luptătorul.

Claudiu Moroșanu nu se sfiește să treacă la ”munca de jos”. Fratele celebrului luptător a fost surprins în urmă cu câteva zile, într-o ipostază uluitoare. Potrivit Cancan.ro, Claudiu Moroșanu s-a „reprofilat” după controversata afacere cu aur și a trecut la comerțul cu legume. Mai exact, Claudiu Moroșanu vinde cartofi la tarabă în piața din Iași, acolo unde a fost imortalizat în plină acțiune.