Claudiu Răducanu, DEVASTAT. Ce i-au făcut fosta soţie şi socrii este INCREDIBIL

Claudiu Răducanu s-a trezit falit după ce fosta soție și socrii i-au risipit averea. Fostul atacant a recuperat o parte din avere în instanţă, dar finalul procesului este încă departe.

25 nov. 2019, 18:36
Claudiu Răducanu, DEVASTAT. Ce i-au făcut fosta soţie şi socrii este INCREDIBIL

Claudiu Răducanu a câştigat procesul, dar nu a a văzut nimic înapoi de la fosta soţie, Alice. Pentru a se asigura că aceasta nu înstrăinează nimic din ce-i aparține, a cerut instanței din Dolj să pună sechestru pe bunurile acesteia şi ale părinţilor ei.

Magistrații i-au respins iniţial cererea de instituire a sechestrului, pe motiv că e neîntemeiată, iar Claudiu Răducanu a făcut apel. Completul de judecată a decis, ca și în prima fază, respingerea cererii, iar judecătorii l-au obligat pe fostul stelist să plătească 1.500 lei, cheltuieli de judecată.

Veste BOMBĂ pentru Claudiu Răducanu. SENTINŢA a venit după un proces care a durat 10 ANI

Claudiu Răducanu a strâns bani frumoşi după ce a jucat, printre altele, pentru Steaua, Espanyol Barcelona, Arminia Bielefeld şi FC Vaslui. În 2009, a trecut multe bunuri de valoare pe numele fostei soţii, dar şi al mamei acesteia. Transferul proprietăţii s-a făcut prin intermediul unui contract de donaţie. În plus, nevasta și părinții acesteia aveau acces chiar și la conturile ex-fotbalistului. După zece ani de căsnicie, a venit divorţul, apoi partajul, iar fotbalistul s-a trezit fără un ban!

În instanţă, a reuşit să demonstreze cum soţia sa i-a retras sume de zeci de mii de euro din conturi. Conform instanţei, „pârâta” a scos numai de la bancomat peste 100.000 de euro!