Veste BOMBĂ pentru Claudiu Răducanu. SENTINŢA a venit după un proces care a durat 10 ANI

Claudiu Răducanu, fostul golgheter al Ligii 1, a primit o veste uriaşă. Instanţa i-a dat dreptate în lupta cu fosta sa soţie, care îi luase toată averea la divorţ.

02 oct. 2018, 13:06
Veste BOMBĂ pentru Claudiu Răducanu. SENTINŢA a venit după un proces care a durat 10 ANI

Claudiu Răducanu a strâns ceva bani în perioada în care a jucat la Steaua și în străinătate, dar aceștia au intrat în conturile soției lui. Iar vila din Craiova a ajuns la aceeași Alice, sub formă de donație. Astfel, la divorţ, Claudiu Răducanu s-a trezit doar cu o maşină!

Drama IMENSĂ a lui Claudiu Răducanu. A PIERDUT TOT!

După 10 ani de procese, Judecătoria din Craiova i-a dat vestea cea mare: că o parte a averii, mai exact casa pe care o donase, îi va reveni! Claudiu Răducanu depusese cererea la începutul acestui an, dar pârâții, fosta soție, mama și tatăl acesteia, au avut dreptul la apel, de care au profitat. Doar că pe 29 septembrie, decizia Judecătoriei i-a dat dreptate fostului fotbalist, respingând apelul ca nefondat.

Claudiu Răducanu, REŢINUT în Mexic pentru folosire de CARDURI FALSE

Claudiu Răducanu s-a remarcat la Extensiv Craiova, unde a bifat nu mai puțin de cinci sezoane, până ce Steaua l-a cumpărat în 1999. A înscris 58 de goluri în 106 partide și a plecat apoi la Espanyol (Spania), în 2004. A mai jucat în Germania, la Arminia Bielefeld, în China, la Guangzhou (2006), în Cipru la Salamina (2006-2007).