Claudiu Târziu, copreşedintele AUR, nu crede în candidatura Dianei Şoşoacă la prezidenţiale: „Ea vine din zona mai turbulentă, mai radicală”

Copreşedintele AUR Claudiu Târziu a declarat marţi că nu crede în varianta lansată de Diana Şoşoacă, fosta sa colegă de partid spunând în repetate rânduri că va candida la alegerile prezidenţiale din 2024.

21 dec. 2021, 09:40
Claudiu Târziu, copreşedintele AUR, nu crede în candidatura Dianei Şoşoacă la prezidenţiale: „Ea vine din zona mai turbulentă, mai radicală”

Claudiu Târziu spune că nu crede că Diana Şoşoacă ar avea cum să îl învingă într-o confruntare electorală pe George Simion şi numeşte declaraţiile sale privind o eventuală candidatură „un steag fals”.

„Una dintre posibilități este George Simion, el fiind și unui dintre cei mai  populari lideri ai noștri, din AUR. Diana Șoșoacă a fost doar meteoric la AUR, circa o lună de zile și nu cred că îi va lua fața și că va trece peste George. De altfel, nici nu cred că va ajunge să candideze, cred că e un steag fals. Ea vine din zona, să zic așa, mai turbulentă, mai radicală, a vieții noastre politice” a declarat Târziu la Realitatea Plus.

George Simion, celălalt copreşedinte AUR, a anunţat că marţi va avea loc un amplu protest împotriva introducerii certificatului verde, în faţa Parlamentului, la care se aşteaptă să participe chiar şi zeci de mii de români.

Citeşte şi: Cristi Danileț dă peste nas celor care l-au exclus din magistratură: „Am avut trei modele în viață. Tata, sensei și profesorul Tudorel Toader”

„Să primească cei de la USR cu certificatul lor verde același tratament pe care l-au servit ei aici 4 ani. Mesajul nostru pentru toată țara și pentru domnul Ciucă, să ajungă acolo la guvern, este că asumarea răspunderii guvernului pentru certificatul „stop Covid, verde, negru”, cum i-or zice ei, nu este admisibilă, nu poate fi tolerată, pentru că acest certificat încalcă dreptul nostru la muncă.

De aceea, în numele miilor, poate zecilor de mii de români care vor veni mâine în fața Camerei Deputaților pentru a opri această nebunie, vă cer să retrageți PL-x nr. 545 de pe ordinea de zi și cer premierului Nicolae Ciucă să nu își asume răspunderea pentru că o parte din poporul român nu este de acord cu acest proiect de lege care va paraliza întregul stat român”, a transmis co-președintele AUR, George Simion, în Parlament.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion pregătește asaltul asupra Guvernului: „O să depunem câteva mii de amendamente copiate de la PSD, în paralel cu protestul”