Claudiu Târziu vine cu acuzații grave. Liderul AUR vorbește despre operațiuni de intimidare: S-a trezit cu jandarmii acasă!

Claudiu Târziu face o dezvăluire controversată. Liderul AUR a anunțat, miercuri dimineață, pe Facebook, că s-a trezit cu jandarmii la ușă.

29 dec. 2021, 11:00
Claudiu Târziu vine cu acuzații grave. Liderul AUR vorbește despre operațiuni de intimidare: S-a trezit cu jandarmii acasă!

Claudiu Târziu vine cu acuzații grave. Forțele de ordine  i-au dat două amenzi pentru nepurtarea măștii laun eveniment.

Claudiu Târziu vine cu acuzații grave. Liderul AUR vorbește despre operațiuni de intimidare: S-a trezit cu jandarmii acasă!

„Operațiune de intimidare, la prima oră a dimineții.

Azi, la ora 8.00, trei jandarmi erau cît pe ce să spargă ușa apartamentului meu cu pumnii, trezind un bloc întreg și sperindu-mi copiii. Pricina? Ca să ne înmîneze două amenzi, mie și soției, pentru nepurtarea măștii la un eveniment de depunere de coroane, organizat în cinstea eroilor români.

Care era urgența? De ce nu s-a folosit poșta, ca și pînă acum?

Am mai primit amenzi, pentru organizare de proteste, dar prin poșt, niciodată în această manieră brutală.

La întrebările mele legitime, jandarmii au pretins că asta e procedura, sa rupă ușa peste mine dis-de-dimineață.

Dacă un senator al României este tratat ca un infractor, la ce se poate aștepta un om fără funcție de demnitate publică?

Ăsta să fie mesajul, de intimidare nu atît a mea, cît a altora?

Cine și de ce a dat acest ordin, care vizează intimidarea, abuzul și presiunea, si care produce traume si un prejudiciu de imagine?

Cum va plăti Jandarmeria Română aceste fapte?

Înțeleg că, în mod previzibil, generalul Ciucă a coborât milităria din pod și că sistemul e dispus la orice.

Altfel, nu-mi imaginez că la Iohannis acasă au venit portăreii să-l amendeze pentru că nu a purtat mască la congresul PNL”, a scris pe Facebook copreședintele AUR.

Claudiu Târziu: „Protestul a fost un succes! 1 – 0 pentru români. Am reușit să blocăm certificatul COVID”

Co-președinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu, au precizat că prin protestul organizat, marți, la Parlament au reuşit blocarea certificatului COVID „ 1-0 pentru români. Certificatul verde, blocat”.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) mulțumește participanților la protestul de astăzi din fața Parlamentului și își exprimă speranța că politicienii au înțeles semnalul puternic transmis de societatea civilă în legătură cu introducerea certificatului verde la locul de muncă.

Continuarea aici.

Citește și: Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu: „Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului Mihai Lasca. Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere”