Cleopatra Stratan a abandonat studiile: „Facultatea este o pierdere de timp”

Cleopatra Stratan a declarat în timpul unei sesiuni de întrebări cu fanii pe Instagram că nu vrea să facă facultate, deoarece preferă să se concentreze pe muzică.

25 nov. 2021, 00:07
Cleopatra Stratan a abandonat studiile: „Facultatea este o pierdere de timp”

Cleopatra Stratan a declarat fanilor în timpul unei sesiuni de întrebări pe Instagram că nu dorește să continue studiile și să facă o facultate, deoarece nu ar ajuta-o cu nimic în cariera muzicală.

După ce a luat Bac-ul, Cleopatra Stratan a pus relația de iubire pe primul plan și s-a căsătorit cu Edward Sanda, bărbatul cu care era într-o relația de destulă vreme. De partea cealaltă, nici cântărețul nu a avut priorități în privința studiilor superioare în ultima vreme.

Cleopatra Stratan s-a măritat. Imagini spectaculoase de la nunta verii. GALERIE FOTO

„Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne am mai axa pe muzica. Probabil in viitor o sa ne facem și studii superioare. Dacă o sa aleg sa fac o facultate o sa aleg ceva care ar merge mana în mana cu muzica. Nu mă văd sa ma las de muzica, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv.”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

În aprilie, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Cleopatra Stratan a spus atunci când a fost întrebată despre facultate: ”După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”.

Câți bani primește Cleopatra Stratan pentru un concert

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută publicului român la vârsta de doar trei ani, cu piesa „Ghiță”. Apoi, după o pauză de câțiva ani în care s-a ocupat mai mult de studii, a revenit în forță în industria muzicală cu un nou hit: „Te las cu inima”. Cleopatra e acum artist cu normă întreagă și are concerte care îi asigură un trai mai mult decât decent.

Cleopatra Stratan, infectată cu coronavirus. Cum se simte artista: „Nu m-am vaccinat”

Cleoptra Stratan a reușit până acum șase recorduri mondiale. Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoașterea pentru cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album; cea mai tânără interpretă într-un concert „live”; cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donați în scopuri caritabile); cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” național (o piesă situată pe locul 1 în topuri naționale).

Al șaselea record este și cel mai reprezentativ titlu, și anume cel de cea mai tânără interpretă de succes. Cleopatra l-a depășit, astfel, pe francezul Jordy, care a înregistrat un succes similar în Franța, la 4 ani și jumătate, cu piesa „Dur dur d’etre bebe”.

Potrivit unui organizator de concerte, Cleopatra Stratan ar câștiga între 4.500 și 5.000 de euro la un concert de 35 de minute. Tatăl ei, Pavel Stratan ar avea un tarif de 2.500 de euro pentru un recital, iar soțul artistei, Edward Sanda, 1.500 pentru un concert de 45 de minute.

Cleopatra nu trăiește doar din banii câștigați la concerte, ci și din campaniile plătite din mediul online.