Cleopatra Stratan, infectată cu coronavirus. Cum se simte artista: „Nu m-am vaccinat”

Cleopatra Stratan, infectată cu coronavirus. Tânăra cântăreaţă nu a fost ocolită de virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume. Recent, a organizat o sesiune de întrebări pentru fanii ei pe contul său de Instagram şi a confirmat faptul că a avut Covid-19.

06 aug. 2021, 09:37
Cleopatra Stratan, infectată cu coronavirus. Cum se simte artista: „Nu m-am vaccinat”
Cleopatra Stratan, infectată cu coronavirus

Cleopatra Stratan, infectată cu coronavirus. Artista a răspuns tuturor curiozităților fanilor și, astfel, le-a dezvăluit că în urmă cu aproape un an a fost infectată cu noul coronavirus. Din fericire, logodnica lui Edward Sanda a făcut o formă ușoară a bolii și nu a avut simptome grave.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan, anunţul anului în showbiz: „Sunt soţia lui Edward Sanda”

Cleopatra Stratan, infectată cu coronavirus

Da, am avut în toamnă (nr. coronavirus). Am considerat-o ca o răceală simplă, anuală”, le-a spus artista fanilor, pe Instagram. Ulterior, urmăritorii artistei au vrut să afle și dacă s-a vaccinat. Iar răspunsul Cleopatrei n-a întârziat să apară. Până în momentul de față, artista nu s-a vaccinat anti-COVID.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nunta programată în această vară. Artista este nerăbdătoare să se mute la București, alături de viitorul ei soț, dar sufletul îi este îndoit de durere pentru că trebuie să-și lase părinții la Chișinău.

Artista va trebui să se mute la București și să lase familia și casa în care a copilărit în Chișinău. Nu e deloc ușor să facă acest lucru, mai ales că are o relație foarte strânsă cu părinții ei, în special cu Pavel Stratan. „Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!”, a declarat Cleopatra Stratan.