Cleopatra Stratan s-a măritat. Imagini spectaculoase de la nunta verii. GALERIE FOTO

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (23 de ani) şi-au jurat credinţă veşnică pe 14 august, în ajunul marii sărbători a Adormirii Maicii Domnului.

15 aug. 2021, 16:32

Cleopatra Stratan s-a măritat, iar în cea mai frumoasă zi din viaţa ei a strălucit la propriu. Cei doi tineri au organizat petrecerea de nuntă la Lagoo Snagov, un centru de evenimente din județul Ilfov. La fericitul eveniment au participat aproximativ 100 de persoane: membri ai familiei, rude, prieteni apropiați, dar și colegi de breaslă de-ai mirilor, printre care Randi, Doinița Oancea, Codruța Sanfira, potrivit Click.

Dansul mirilor, pe melodia lui Calum Scott

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dansat, în deschidere, pe melodia „You are the reason” („Tu ești motivul”), interpretată de Calum Scott.

Invitaţii au rupt ringul de dans în două. Socrul mic, Pavel Stratan, a susținut un recital de excepție. Apoi, tatăl şi fiica au cântat câteva piese în duet.

Tortul mirilor, în formă de inimă

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale evenimentului a fost aducerea torului, o inimă imensă, alb-roșie, care i-a uimit pe invitați și i-a bucurat pe miri.

Citeste si Gina Pistol, drama cumplită care i-a marcat copilăria. A fost abandonată de mamă după naştere: „Toată lumea ştie”

Cleopatra a fost o apariţie diafană. Rochia simplă, dar de efect, i-a pus în valoare silueta. A purtat cercei cu perle, un colier cu perle, iar coafura naturală i-a venit superb, potrivit Click.

Rochia miresei a fost stil furou, cu bretele fine, iar buchetul a fost realizat din trandafiri albi.

La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine‘, a scris Edward Sanda pe contul de socializare.

Cei doi artiști au găsit o modalitate inedită de a anunța evenimentul. Cu puțin înainte de nunta lor, Cleopatra și Edward au lansat o piesă cu nume sugestiv – „Cel puțin o veșnicie” – în care, de altfel, apar îmbrăcați în rochie de mireasă și costum de mire, un fel de avanpremieră a ceremoniei din 14 august.

Citeste si Irinel Columbeanu, poreclit „Ileana” în tinereţe. De la ce i se trăgea porecla