Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la Chefi la cuţite: „Când ai crescut, domnișoară?”. Câte cuţite au luat cei doi

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au fost la Chefi la cuţite. Cei doi au gătit împreună şi au ales să pregătească o rețetă specială, iar când s-au deschis ușile și i-au văzut, jurații au avut o reacție neașteptată.

13 oct. 2022, 12:53

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la Chefi la cuţite. Artista este o mare fană a emisiunii şi l-a convins și pe soțul ei că trebuie neapărat să participe și să demonstreze tuturor că fac echipă bună nu doar în muzică, ci și la gătit. Au ales să pregătească o rețetă de pelmeni, adică un fel de colțunași.

Citeşte şi: Mamă şi fiică, de etnie romă, la Chefi la cuţite. Carmen şi Raisa au adus un cadou inedit juraţilor. Cum au reacţionat chefii: „Le facem un descântec”

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, la Chefi la cuţite

În timp ce pregăteau aluatul și celelalte ingrediente necesare, cei doi au dezvăluit care sunt pașii ce trebuie urmați pentru ca totul să iasă perfect. Deși a spus că el este coordonatorul, Edward Sanda a ascultat-o pe soția lui și a trecut la frământat aluat și la făcut cele necesare pentru rețeta de pelmeni, potrivit A1.ro.

Când preparatul a fost gata, farfuriile au fost puse pe bandă și trimise la degustare. Cei trei chefi au gustat, au analizat totul cu multă atenție și au încercat să ghicească cine ar fi putut găti un asemenea preparat. Nu mica le-a fost surpriza atunci când ușile s-au deschis. Primul care i-a recunoscut a fost chiar Cătălin Scărlătescu. „Când ai crescut, domnișoară?”, a fost replica juratului.

Cei doi artiști le-au oferit juraţilor un scurt moment muzical. „Vă stă bine împreună și cântând, și căsătoriți!”, a fost replica lui Scărlătescu.

Surpriza a fost mare atunci când cloșurile s-au ridicat și a ieșit la iveală faptul că au primit trei cuțite! La final, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit cuțitul de aur, pentru prieteni.