Clienţii unui restaurant McDonald’s, atacaţi de un şobolan uriaş. „Nu voi mai merge niciodată!”

O femeie a trceut prin momente de şoc după ce ea şi fiica ei în vârstă de trei ani au fost atacate de un şobolan imens în timp ce se aflau la un restaurant McDonald's situat în Londra, în centrul comercial Westfield Stratford City.

03 oct. 2023, 08:30
Clienţii unui restaurant McDonald’s, atacaţi de un şobolan uriaş. „Nu voi mai merge niciodată!”

Clienţii unui restaurant McDonald’s, atacaţi de un şobolan uriaş. Camilla Oladokun și fiica ei, Jana, au trăit momente de spaimă până când angajaţii restaurantului să intervină şi să lovească şobolanul cu măturile până când acesta a murit, făcându-i pe clienții care priveau să „țipe de groază”, scrie DailyStar.

În imaginile care s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare, şobolanul poate fi văzută alergând pe podeaua restaurantului și ascunzându-se în spatele scaunelor, în timp ce angajații McDonald’s încearcă în grabă să-l prindă.

Citeşte şi: A deschis o cutie cu lapte şi a avut un şoc! Ce a găsit înăuntru este inimaginabil! VIDEO

„Muncitorii vorbeau foarte tare și părea că se întâmplă ceva. Unul dintre ei avea o mătură și atunci am văzut ceva alergând pe podea. Mi-am scos telefonul dar l-am văzut că vine spre mine.În acel moment am oprit înregistrarea pentru că a trebuit să-mi iau fiica. Mi-era teamă că o va ataca.Șobolanul alerga literalmente în jurul nostru și mi-era teamă că va face ceva. Știu că ar putea fii agresivi, pot musca, ceea ce poate duce la probleme. Nu aveam griji de mine, pur si simplu nu-l doream lângă bebelus. A fost imens. Nu am vazut niciodata un șobolan atat de mare”, a spus o clientă a restaurantului.

După ce au prins şobolanul, angajații au început să-l lovească până la moarte cu o mătură. „Nu voi mai merge niciodată la McDonald’s în Marea Britanie. Dacă va trebui, nu va fi în această zonă”, a mai spus clienta.

Citeşte şi: Ce a găsit o femeie într-o pungă cu banane cumpărată de la Lidl. „M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?” FOTO

Un purtător de cuvânt al McDonald’s a declarat: „Igiena și curățenia sunt de cea mai mare importanță pentru noi și, în urma incidentului, echipajul restaurantului a luat măsuri imediate pentru a remedia situația. Restaurantul s-a închis apoi pentru a putea fi supus unei curățări profunde a zonei. Experții noștri externi în controlul dăunătorilor au fost chemați și pentru o inspecție preventivă urgentă și au confirmat că locaţia nu are probleme interne cu dăunătorii. Ei vor continua să facă verificări de rutină regulate ale restaurantului și ale zonei înconjurătoare, ceea ce este o practică standard care ajută la asigurarea faptului că restaurantul își menține nivelul maxim de evaluare a igienei alimentare”.