Ce a găsit o femeie într-o pungă cu banane cumpărată de la Lidl. „M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?” FOTO

O femeie în vârstă de 71 de ani a rămas şocată după ce a cumpărat o pungă cu banane de la un magazin Lidl. Ajunsă acasă, aceasta a avut parte de o mare surpriză.

06 apr. 2023, 15:54
Ce a găsit o femeie într-o pungă cu banane cumpărată de la Lidl. „M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?” FOTO
Ce a găsit o femeie într-o pungă cu banane cumpărată de la Lidl

Ce a găsit o femeie într-o pungă cu banane cumpărată de la Lidl. Jan Giovinazzo, o femeie în vârstă de 71 de ani din Epsom, Marea Britanie, a vrut să mănânce o banană, însă a observat o broscuţă  pe coajă. A pus broasca într-o cutie mică de plastic pe care a așezat-o deasupra caloriferului pentru a-i ține de cald, apoi a sunat la protecția animalelor.

Citeşti şi: Descoperire halucinantă în pereţii unei case! Ce a găsit o femeie în zidurile locuinţei în momentul în care a decis să o renoveze

„Am plecat de la ei acum. Verific mereu dacă nu sunt păianjeni ori de câte ori cumpăr banane. Mă îndreptam spre chiuvetă să decojesc o banană când am observat că este ceva pe ea. M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?” Privind-o mai de aproape, mi-am dat seama că era o broască minusculă. Nu este chiar ceea ce mă așteptam. Trebuie să spun că a fost foarte drăguț. M-am uitat pe net și am descoperit că este o broaște Reed din Coasta de Fildeș. Am ținut-o lângă calorifer toată noaptea și a supraviețuit. Așa cum am spus, a fost drăguț, dar este, de fapt, ilegal să eliberezi o specie neindigenă în lumea exterioară”, a povestit an Giovinazzo pentru DailyMail.

Citeşte şi: Descoperire înfricoșătoare! De necrezut ce a găsit proprietarul unui magazin când s-a dus să citească gazele: „A fost puțin șocant”

Coincidența face ca aceste banane să aibă sigla Rainforest Alliance, care este o broască mică. Explicaţia este aceea că magazinul de unde bătrâna și-a cumpărat fructele își procură bananele din Costa de Fildeș, așa că mica broscuță era destul de obosită atunci când a întâlnit-o pe bătrână, venind după o călătorie de 5.150 kilometri.