Clipe cumplite pentru pentru părinții lui Victor. Tratamentul costă peste 2 milioane de euro. Familia Dinescu este disperată

Drama părinților lui Victor este departe de a se fi sfârșit. Aceștia au nevoie de o sumă uriașă pentru a-și salva copilașul. Micuțul suferă de o boală îngrozitoare, iar costurile tratamentului se ridică la peste 2 milioane de euro.

25 ian. 2023, 15:19
Clipe cumplite pentru pentru părinții lui Victor. Tratamentul costă peste 2 milioane de euro. Familia Dinescu este disperată
Victor are nevoie de ajutor. Timpul se scurge rapid

Drama familiei Dinescu. La doar 11 luni, Victor a fost diagnosticat cu o boală îngrozitoare, SMA TIP 1 (amiotrofie musculară spinală). Aceasta este o afecțiune genetică extrem de rară, care atacă celulele nervoase care sunt responsabile cu mișcarea voluntară. Pe zi ce trece, Victor își pierde capacitatea de a face mișcări simple, pe care orice copil de vârsta lui le poate face. Pe lângă faptul că boala este extrem de rară și puțini medici știu cum ar trebui gestionată, tratamentul este extrem de costisitor. Prețul depășește 2 milioane de euro. Viața acestui copil atârnă acum de un fir de ață, iar singura lui salvare este în mâinile oamenilor cu suflet mare, care sunt dispuși să ajute.

Citește și: Mamă și fiică găsite moarte în casă după câteva săptămâni. Făceau ritualuri de evocare a morților și erau pasionate de ocultism

Disperați, părinții lui Victor apelează la toate posibilitățile și speră că o minune se va întâmpla.

„19 Ianuarie, o zi în care unii se nasc, o zi în care unii au reușite, o zi ca oricare alta pentru majoritatea… Dar nu și pentru mine, este ziua în care realizez ca mai avem foarte puțin TIMP, doar 4 luni, atât a rămas până când visul vieții mele să poată fi îndeplinit. Știi sentimentul acela cand ai avut un frumos si te-ai trezit cu zâmbetul pe față? Asta visez zi și noapte, când dorm sau când am ochii deschiși, cum va fi ziua în care vom reuși să strângem banii pentru tratamentul lui Victor…. Zolgensma.

Și mai am un vis măreț, îndrăznesc ca și tine, ca orice MAMĂ, să îl văd pe Victor mare, un adolescent care va ieși Vinerea în oraș cu prietenii, ca va avea un hobby, care va avea propria lui familie.. pentru că visele și speranță nu ni le poate lua nimeni, niciodată. Am făcut pași uriași, am stans sume imense, în lupta noastră pașii mici înseamnă progres…progres care duce spre succes.

Am învățat că a cere ajutor este de fapt putere…nu trebuie sa arăți mereu fericire , este ok să arăți emoții… Dacă astăzi ne străduim știm că va veni și cea mai frumoasa zi din viața noastră …încă sunt oameni pe care nu îi cunoaștem care pot schimba totul și Victor mai are de trăit multe experiențe! Sper ca la finalul fiecărei zi să avem cu noi oameni care să lupte pentru Victor…să fie oamenii potriviți la timpul potrivit…cei cărora le pasa, cei care cred în visul nostru până când devine al lor.” a postat Adelina Dinescu, mama lui Victor.

Victor are nevoie de ajutor. Timpul se scurge rapid

La un calcul simplu, aflăm că ar fi suficient ca 80.000 de oameni să doneze câte 20 de euro și ar fi suficient pentru ca micuțul Tudor să primească o șansă la o viață frumoasă. Pe data de 19 mai copilul va împlini 2 ani, acesta este termenul limită pentru a strânge suficienți bani, căci tratamentul nu poate fi administrat decât până atunci.

Cazul lui Victor a început, din fericire, să intre în vizorul publicului. Alina Ceușan și Sânziana Negru sunt doar două dintre vedetele care au preluat povestea copilului și și-au îndemnat comunitatea să doneze. Timpul este limitat, iar viața lui Victor depinde de bunătatea noastră.

Citește și: Gestul emoționant făcut de o mamă pentru fiul ei înainte să moară de cancer! Ce a găsit băiatul în cutie după moartea femeii