Gestul emoționant făcut de o mamă pentru fiul ei înainte să moară de cancer! Ce a găsit băiatul în cutie după moartea femeii

O femeie din Irlanda a impresionat o lume întreagă prin gestul făcut pentru copilul ei. Deși era bolnavă de cancer, aceasta a avut grijă să își surprindă fiul de ziua lui și să îi ofere un cadou cu totul și cu totul special.

25 ian. 2023, 12:54
Gestul emoționant făcut de o mamă pentru fiul ei înainte să moară de cancer! Ce a găsit băiatul în cutie după moartea femeii

Povestea femeii bolnave cancer din Belfast, Irlanda de Nord, a impresionat o lume întreagă. Deși a primit un diagnostic crunt, de cancer la stomac, femeia a făcut un gest emoționant pentru fiul său și a dorit să îl surprindă de ziua lui.

Citiți și: Mamă și fiică găsite moarte în casă după câteva săptămâni. Făceau ritualuri de evocare a morților și erau pasionate de ocultism

Din păcate, aceasta a murit chiar înainte ca fiul ei să fie aniversat, conform tyla.com. Deși femeia care i-a dat viața l-a părăsit pentru totdeauna, amintirile cu ea sunt încă vii, mai ales că darul pe care i l-a oferit este unul special pe care nu îl va uita niciodată.

Înainte ca fiul ei să împlinească 30 de ani, Kevin a povestit cu lacrimi în ochi momentul în care mama lui s-a gândit să îi ofere cel mai de preț cadou, mai ales că darul i-a fost oferit din tot sufletul și cu toată dragostea ei.  Băiatul povestește că mama lui i-a spus atunci, că darul ei îi va aduce un zâmbet pe față, indiferent dacă ea va mai fi în viață sau nu.

Ce surpriză a avut băiatul de ziua lui, la câteva zile după moartea mamei sale

La câteva zile după ce femeia a încetat din viață, Kevin a avut parte de o surpriză neașteptată, atunci când a descoperit că femeia care i-a dat viață i-a pregătit un cadou cu adevărat impresionant. Femeia i-a pregătit o cutie în care a pus câteva obiecte care să îi aducă mereu aminte de ea. În momentul în care băiatul a deschis cutia, a găsit câteva fotografii cu el și mama lui, loțiunea lui preferată, niște boxeri și câteva perechi de șosete.

De asemenea, mămica a pregătit felicitări pentru aniversările tuturor rudelor, în cazul în care ea nu ar mai fi fost prezentă pentru a le putea înmâna personal. Din păcate, presimțirea pe care a avut-o în momentul pregătirii cadoului, s-a adeverit ulterior.

„Nici nu mă gândeam la ziua mea de naștere. S-a gândit să îmi ușureze puțin suferința cu acest gest. L-a umplut cu lucruri drăguțe, de suflet, de care voi avea mereu grijă. M-a s-a părut incredibil faptul că mama mea, deși era pe moarte, se gândea la toți cei dragi și la bucuria pe care le-o poate oferi, chiar și după moarte”, a mărturisit Kevin, cu lacrimi în ochi.

Citiți și: Locuri de muncă pentru români în hotelul familiei Trump din Irlanda