Clipe cumplite trăite de un copil de şase ani! A fost abuzat sexual de propria mama şi pedepsit în cel mai oribil mod

Clipe de coşmar pentru un băieţel de 6 ani. A fost luat de mama lui de la bunicii din România şi dus în Italia unde, alături de concubinul său, a început să-l abuzeze sexual. Atunci când copilul refuza să participe la scenele erotice era maltratat.

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 07:27
Clipe cumplite trăite de un copil de şase ani! A fost abuzat sexual de propria mama şi pedepsit în cel mai oribil mod

Românca în vârstă de 29 de ani trăia în oraşul Terni din Italia cu un bărbat în vârstă de 34 de ani. Practica prostituţia. În casa femeii aveau loc tot felul de orgii, iar din momentul în care copilul a fost dus în Italia a fost şi el obligat să participe la scenele erotice. Băieţelul era ţinut în casă dezbrăcat, iar dacă plângea sau cerea să meargă pe afară să se joace era bătut şi batjocorit.

Totul a ieşit la iveală după ce o vecină le-a spus autorităţilor că bănuieşte că în casa celor doi români un copil este maltratat. „Am urmărit să văd ce se întâmplă. Copilul a stat o oră în pielea goală, închis în balcon”, a spus femeia autorităţilor italiene. În urma sesizării primite, Poliţia de Stat din Terni a declanşat operaţiunea „Angelo” prin care săptămâni întregi a fost monitorizat comportamentul celor doi adulţi faţă de copilul de 6 ani. 

Citeşte şi: Un pedofil abia eliberat din închisoare a fost prins în timp ce încerca să abuzeze sexual un copil de 8 ani

Ancheta a scos la iveală lucruri greu de imaginat. Băieţelului de 6 ani era obligat să stea în pielea goală, i se aruncau resturi de mâncare pe jos ca unui câine în timp ce mama şi concubinul întreţineau raporturi sexuale în faţa lui, fără nicio reţinere sau îl obligau să privească astfel de raporturi dintre mama şi clienţi printr-o gaură de zid, potrivit Rotalianul, revista românilor din Italia

„Concluzia finală a investigatorilor a fost că cei doi încercau să-l pregătească pe copil pentru prostituţie infantilă şi alte activităţi de acest gen, motiv pentru care în luna noiembrie 2016 au fost puşi sub arest. Minorul a fost transferat apoi într-o structură protejată din Umbria şi a stat acolo până în luna martie a anului 2017 când un judecător a decis să-l încredinţeze din nou bunicilor săi din România care l-au crescut pe băiat până să plece în Italia şi care nu erau la curent cu intenţiile fiicei lor… Copilul, care acum are 10 ani, şi-a revenit, ne-au transmis rudele sale, dar a fost nevoie de asistenţa unui psiholog pentru o perioadă îndelungată. Acum e bine însă, învaţă foarte bine la şcoală şi bunicii au foarte mare grijă de el”, au mai scris ziariştii de la rotalianul.com.

Citeşte şi: Greta, fetiţă româncă găsită înecată într-o piscină din Italia, a fost înmormântată. Imagini emoţionante de la tristul eveniment

Mama copilului şi concubinul acesteia au fost trimişi în judecată, fiind acuzaţi de corupţie de minori, rele tratamente şi abuzuri sexuale aplicate unui minor. Pe data de 19 mai, Tribunalul din Terni, provincia Umbria, l-a condamnat pe bărbat la 18 ani de închisoare, iar femeia va trebuia şi ea să stea după gratii 10 ani.


loading...
Partenerii noștri