Clipe de coșmar la plajă! Un rechin uriaș a fost surprins înotând foarte aproape de un grup de turiști VIDEO

Vacanță de coșmar pentru un grup de turiști din Florida. Un rechin uriaș a fost surprins în timp ce înota în apropierea unei plaje pline de oameni care au venit să se bucure de mare și soare. Momentul în care rechinul îi i-a prin surprindere pe turiști a fost filmat și a făcut înconjurul lumii.

04 iul. 2023, 18:23
Clipe de coșmar la plajă! Un rechin uriaș a fost surprins înotând foarte aproape de un grup de turiști VIDEO
Un rechin uriaș a fost surprins înotând foarte aproape de un grup de turiști

Un rechin uriaș a fost surprins înotând foarte aproape de un grup de turiști. În imaginile surprinse de un turist aflat pe plajă se vede cum oamenii fug speriați atunci când îl observă pe rechinul uriaș care înota cu viteză spre ei.

Citește și Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: „Am văzut coada și m-am panicat”

Un rechin uriaș a fost surprins înotând foarte aproape de un grup de turiști

Din fericire, turiștii au ieșit la timp din apă, înainte ca rechinul să provoace o tragedie.

Incidentul a avut loc duminică dimineață, iar pentru a evita astfel de situații biologii marini le recomandă turiștilor să evite înotul în ocean înainte de zori și după amurg, când rechinii caută adesea să se hrănească.

„Cei mai mulți rechini se pot concentra pe Cape Cod, dar pot apărea peste tot. Călătoresc de-a lungul coastei”, a declarat cercetătorul oceanic John Chisholm pentru The Boston Herald.

Un tânăr a fost sfârtecat de un rechin sub privirile îngrozite ale tatălui său și ale iubitei

Un tânăr a fost mâncat de un rechin, sub privirile îngrozite ale oamenilor de pe plajă. Nenorocirea a avut loc într-o stațiune din Egipt. În aceeași stațiune, o româncă a murit anul trecut după ce a fost atacată de rechin.

Un tânăr a fost sfârtecat de un rechin într-o stațiune din Egipt. Vacanța turiștilor aflați la plajă în Hurghada s-a transformat într-un coșmar absolut, care i-a traumatizat pe toți cei prezenți. Un tânăr a fost pur și simplu devorat de un rechin, foarte aproape de plaja din Hurghada, informează thedailybeast.com.

Surprins în mijlocul valurilor de rechin, tânărul nu a avut nicio șansă în fața rechinului, care l-a sfârtecat, pur și simplu.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

Vezi video aici 

Tânărul era cetățean rus și a fost identificat ca fiind Valdimir Popov, în vârstă de 23 de ani.

Consulul general al Rusiei la Hurghada, Viktor Voropayev, a declarat agenției de presă a țării – TASS – că atacul mortal a avut loc joi.

La teribila tragedie a asistat neputincios și tatăl tânărului. Mai mult, Vladimir a strigat către tatăl lui, în timpul atacului, pentru a primi ajutor.

„S-a întâmplat într-o secundă. Salvatorii au reacţionat foarte repede. Din anumite motive, am simțit imediat că este un rechin. Am sărit imediat și am început să strig: „Rechini, rechini!”, a declarat un martor la tragedie.

„Este un lucru groaznic, rămășițele acestui tip sunt acolo. Eu tremur. Chiar în fața ochilor mei, rechinul l-a mâncat pe tipul acela. Mă simt foarte rău”, a declarat o femeie care a rămas șocată de scena la care a asistat.

În aceeași stațiune, în 2022, o româncă a murit după ce a fost atacată de un rechin.

Citește și Rechinul care l-a ucis pe tânărul de 24 de ani în Hurghada, același care a omorât-o pe Roxana Donisan, românca plecată în vacanță în Egipt