Clipe de coșmar la Spitalul Municipal Hunedoara! O asistentă medicală s-a aruncat de la etaj chiar în incinta unității medicale

Haos la Spitalul Municipal Hunedoara! O angajată a unității medicale s-a aruncat de la etajul al doilea al spitalului.

28 iun. 2023, 14:54
Clipe de coșmar la Spitalul Municipal Hunedoara! O asistentă medicală s-a aruncat de la etaj chiar în incinta unității medicale
Clipe de coșmar la Spitalul Municipal Hunedoara! O asistentă medicală s-a aruncat de la etaj chiar în incinta unității medicale

O asistentă medicală de la Spitalul Municipal Hunedoara a sărit de la etajul al doilea al unității medicale. Autoritățiile s-au deplasat de urgență la fața locului și fac verificări. În momentul de față victima se află în stare gravă, iar medicii efectuează manevre de resuscitare.

Citește și: Femeie lovită de tramvai în Capitală! Victima a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni

„La data de 28.06.2023, IPJ Hunedoara a fost sesizat despre faptul că o angajată a Spitalului Municipal Hunedoara s-a aruncat de la etajul II al clădirii unității medicale.  Se efectuează manevre de resuscitare”, informează, miercuri, Poliţia Hunedoara.

Se pare că sistemul medical se confruntă cu un val de sinucideri. În urmă cu o săptămână Diana-Alexandra Saucă, o tânară din Botoșani care lupta să devină medic, s-a stins din viață.

Aceasta venise la Iași unde a urmat cu dedicare cursurile  Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași. La vârsta de 26 de ani era medic rezident în cadrul Spitalului de Oncologie „Victoria”. Duminică, 11 iunie 2023, a recurs la un gest incredibil. A băut peste un litru de antigel.

„Au venit pompierii pentru că ar fi vrut cineva să se sinucidă, erau cu scara, i-am întrebat ce s-a întâmplat, dar nici ei nu știau exact… Se gândeau să nu se arunce de la etaj. Au sunat alți vecini, nu eu. Apoi nu știu ce a fost, dar au luat-o cu ambulanța. I-au spart ușa ca să ajungă la ea. Când au ajuns a trecut o fată și a spus că era lumină și băiatul stătea în genunchi… Totul s-a întâmplat cam în jurul orei 11:00.

Cât au stat în fața blocului, până să spargă ușa, era un băiat lângă pompieri, tot cam de vârsta ei, nu știm dacă era rudă sau vreun iubit, ăla stătea pe telefon… Nu știu să fi intrat cu băieții prin apartament, cred că locuia singură, în general era liniște. Doar atunci cică se auzeau țipete, înainte să sune. De atunci, de când au luat-o cu targa, nu am mai văzut-o”, a declarat o vecină citată de bzi.ro.

Din cauza cantității mari de lichid toxic și în ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut-o salva. Diana-Alexandra Saucă locuia singură din luna noiembrie a anului trecut, în apartamentul din zona Green Park, iar cunoscuții sunt șocați de gestul tinerei.

Citește și: Mohamed Barkel, medic primar cardiolog la Spitalul „Sfantul Spiridon” Iași, a murit: „Viaţa nu are roată de rezervă”