Clipe de coșmar pentru Alexia Țalavutis și soțul ei! Cei doi au fost implicați într-un accident rutier de sărbători: ”Au fost niște momente, nu le doresc nimănui”

Alexia Țalavutis și soțul ei au avut parte de o experiență de coșmar chiar de sărbători. Aceștia nu au apucat să se bucure de vacanța lor din Thailanda din cauza unui accident rutier în care fost implicați chiar în prima zi de Crăciun.

05 ian. 2023, 17:11

Clipe de coșmar pentru Alexia Țalavutis și soțul ei! Sărbătorile de iarnă nu au fost tocmai fericite pentru Alexia Țalavutis și soțul ei, care chiar în prima zi de Crăciun au fost implicați într-un accident rutier, care i-a băgat în spital.

Citește și Ce avere uriaşă a strâns Maria Ciobanu şi cine o va moşteni pe marea artistă. „Nu era petrecăreaţă ca tata!”

Clipe de coșmar pentru Alexia Țalavutis și soțul ei

Recent, artista a dezvăluit pe rețelele de socializare cum și-a petrecut sărbătorile alături de partenerul său de viață.

Fanii vedetei au fost extrem de șocați atunci când aceasta le-a spus că în prima zi de Crăciun cei doi au fost implicați într-un accident rutier grav în Thailanda, iar Alex, soțul Alexiei, s-a ales cu hemoragie internă, splina sfâșiată, trei coste rupte, aer în plămâni și un rinichi care sângera în urma impactului.

Imediat, cei doi au fost transportați de urgență la spital, unde Alex a fost operat de către medicii thailandezi. Însă, din păcate, cei doi și-au petrecut sărbătorile în spital alături de medicii și asistentele care i-au îngrijit.

„Chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, eu și soțul meu am făcut un accident cu scooterul în Thailanda. Dintr-o banală căzătură, așa cum i-am spus noi, Alex a ajuns de urgență pe masa de operație. Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată, aer în plămâni, rinichiul sângera… și acum când scriu rândurile astea simt cum pulsul a luat-o razna, dar slavă Domnului, acum este bine”, a scris Alexia Țalavutis pe Instagram.

Accidentul în care au fost implicați Alexia Țalavutis și soțul ei s-a petrecut în timp ce aceștia se aflau în drum spre plajă.

„În dimineața aceea, am luat micul dejun, cafeluța pe plajă, toate cele, am făcut videoclipul ăsta să le trimitem părinților și prietenilor, apoi am plecat spre o plajă de pe insulă și bam! Șoc! Am făcut Crăciunul într-un spital cu doctori alergând în jurul nostru, făcând tot ce le-a stat în putință să îl salveze pe Alex. A durat mult să procesăm toate informațiile. Au fost niște momente… nu le doresc nimănui”, a mai dezvăluit artista.

Citește și Olguţa Berbec, anunţ după şase ani de căsnicie: „Nu-i totul roz întotdeauna. Cred că amândoi am înţeles”