Olguţa Berbec, anunţ după şase ani de căsnicie: „Nu-i totul roz întotdeauna. Cred că amândoi am înţeles”

Olguţa Berbec, dezvăluiri despre căsnicia sa. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe de muzică populară din România, bucurându-se de o viaţă frumoasă şi pe plan personal. În noiembrie, a împlinit şase ani de căsătorie şi opt de relaţie cu soţul ei, Remus.

05 ian. 2023, 14:51
Olguţa Berbec, anunţ după şase ani de căsnicie: „Nu-i totul roz întotdeauna. Cred că amândoi am înţeles”
Olguţa Berbec, anunţ după şase ani de căsnicie

Olguţa Berbec, dezvăluiri despre căsnicia sa. Chiar dacă recunoaşte că nici relaţia lor nu este ocolită de momente mai puţin plăcute, artista recunoaşte că nu au întâmpinat cumpene foarte mari, care să ducă sau să se gândească la despărţire.

Olguţa Berbec, dezvăluiri despre căsnicia sa

La 38 de ani, Olguța Berbec este o artistă și o femeie împlinită, are un soț care-i împărtășește pasiunea pentru muzică și care-i este partener și pe scenă. Împreună, au două fetițe adorabile.

Citeşte şi: Cum şi-a surprins Olguţa Berbec părinţii: „Își imaginau că pe aici nu vin oamenii de la sat”

Am împlinit şase ani de la nuntă și opt de relație. Secretul e că suntem mereu împreună și nu avem secrete. Nu avem de ales, trebuie să fim și cei mai buni prieteni, fiindcă umblăm prin toată țara în aceeași mașină și nu putem sta certați prea mult timp.

A fost dragoste la prima vedere, oricât de siropos ar suna. Ne-am cunoscut la o nuntă, unde Remus cânta cu trupa lui, și eu am venit ca solist invitat. Mie mi-a plăcut din prima clipă de el. Atât. Fără alte gânduri. El mă știa de pe YouTube și chiar aștepta să mă vadă în realitate. Ce m-a atras? Că e frumos. Și acum mă mai păcălește cu asta.

Nu-i totul roz întotdeauna, dar, din fericire, nu am ajuns în momente mari de cumpănă. Cred că amândoi am înțeles că ne este bine împreună, că, oricât de mici sau mari ar fi problemele, amândoi le putem depăși. Eu am înțeles că numai lângă acest om pot să cânt și să râd, și acest sentiment mă liniștește„, a declarat Olguţa Berbec, pentru Viva.ro.