Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator: „Stau într-o zonă de relaxare a redacţiei”

Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator. Prezentatoarea, care a fost scoasă de la pupitrul ştirilor și înlocuită cu Irina Ursu, a vorbit în mediul online despre oamenii cu care petrece cele opt ore, la redacţie.

05 ian. 2023, 13:24
Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator: „Stau într-o zonă de relaxare a redacţiei”
Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator

Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator. Deși e în proces cu postul de televiziune, ea a rămas apropiată de redactori, reporteri și cameramani.

În iunie 2022, Octavia Geamănu a fost scoasă de la Observatorul Antenei 1. A susținut că angajatorul nu a anunțat-o din timp de schimbări, așa că l-a dat în judecată, acum fiind în proces cu Antena 1. În prezent, jurnalista nu mai prezintă știrile, dar merge zilnic în redacție, unde are program de opt ore.

Citeşte şi: Octavia Geamănu s-a întors în redacția Observator, în plin proces cu angajatorul. „Nimeni nu are dreptul să își bată joc de cariera ta”

Octavia Geamănu, dezvăluiri despre colegii săi de la Observator

Va multumesc! Din suflet! Fiecare mesaj de sustinere (le-am citit pe toate inainte sa adorm) imi da si mai multa putere si in acelasi timp ma intristeaza pentru ca situatii ca cea pe care o traiesc sunt frecvente intr-o societate care se vrea sa evolueze, dar care se degradeaza in fiecare zi. Oricine, indiferent de pozitia pe care o ocupa ca angajat (de la cel care face curatenie la CEO, manager) poate fi maine in locul meu.

Va spun sincer ca daca m-as privi din exterior cum stau in redactie cu dorinta de a munci asa cum prevede contractul, cum vorbesc cu colegii povestind despre viata si familii, copii si sentimente, relatii si vacante, nici eu n-as crede ca am fost exclusa intr-un mod atat de lipsit de profesionalism din filmul acesta numit Observator.

Am colegi pe care ii cunosc de cand eram la Antena 1 Tg-Jiu, cu care ma simt destul de stingherita sa comunic acum, caci am fost pusi in situatii neplacute fara voia noastra. Totusi, unele sentimente sunt mai puternice, cum ar fi cel de colegialitate. O astfel de relatie cultivata in 18 ani nu dispare la comanda. Dincolo de situatia de la job, suntem oameni. Iar eu mereu am avut norocul de a fi inconjurata de oameni faini.

Cand scriu randurile astea stau intr-o zona de relaxare a redactiei, pe o canapea destul de confortabila. Ma uit la ei si ma bucur ca ii cunosc. Placut sentiment intr-o mare de sentimente neplacute in care inot cand stau aici in perioada asta. Constat totusi in continuare ca sunt singurul prezentator care e chemat la program de 8 ore, de la 9-17. Ar mai fi colegul care a prezentat matinalul si face si jurnalul de la 12, dar e o exceptie legata de concedii.

Eh, mereu mi s-a spus ca sunt mai speciala chiar dinainte sa prezint Observator Special, un jurnal special creat special pentru mine. Imi vine si mie sa râd, desi e oricum, mai putin de râs.

Comunicand astfel cu voi, citindu-va mesajele, parca marea devine mai linistita. Asa ca…ramaneti aproape. O sa mai revin cu detalii de la fata locului„, este mesajul scris de Octavia Geamănu, pe pagina sa de Facebook.