Clipe de coșmar pentru Anca Pandrea! Văduva lui Iurie Darie a ajuns de urgență la spital: „ M-au lăsat puterile, nu mai eram capabilă de nimic”

Problemele și suferința se țin lanț de Anca Pandrea! Femeia care i-a fost alături lui Iurie Darie până în ultima clipă a ajuns de urgență la spital.

21 nov. 2023, 12:09
Clipe de coșmar pentru Anca Pandrea! Văduva lui Iurie Darie a ajuns de urgență la spital: „ M-au lăsat puterile,  nu mai eram capabilă de nimic”

Acum 11 ani, talentatul actor Iurie Darie ne-a părăsit, lăsând-o pe Anca Pandrea singură în această lume.  Problemele sale de sănătate persistă și au necesitat recent intervenția salvatorilor pentru a o transporta la spital.

Citește și: Anca Pandrea e devastată de durere la 11 ani de la moartea lui Iurie Darie. Actrița, marea absentă de la parastas

În timpul unui interviu, Anca Pandrea a mărturisit că în cursul acestei săptămâni starea ei de sănătate s-a deteriorat, fiind nevoită să apeleze la  asistență medicală. Văduva lui Iurie Darie a explicat că a petrecut o săptămână internată în spital, motiv pentru care nu a putut participa la ceremonia de comemorare a regretatului ei soț, care a avut loc cu ocazia a 11 ani de la trecerea acestuia în neființă.

„Nu m-am simțit prea bine în perioada asta. Am fost o săptămână în spital, vineri m-au externat și am venit acasă. Mi-a fost foarte rău. Simțeam că nu mai eram capabilă de nimic. O prietenă a chemat salvarea, a sunat la 112, după ce am vorbit cu ea și i-am zis că nu mă simt bine. Nu am vrut deloc să ajung în spital, dar m-au lăsat puterile. Eu trebuia să îi fac parastasul lui Iura săptămâna trecută cât am fost în spital așa că am avut noroc de prietenii mei care au fost la Biserică și au dat de pomană pentru sufletul lui după care s-au dus și la el la cimitir”, a declarat Anca Pandrea pentru Click!

Iurie Darie s-a stins din viață în 2012, în urma unui accident vascular cerebral. Actorul și-a petrecut ultimele zile de viață internat în spital, iar, în final, problemele grave de serioase i-au pus capăt vieții.

„Parastasul a avut loc la Biserica albă din București. De parastas s-a ocupat o prietenă, Ingrid, iar Iura nu a fost uitat. Aceasta i-a făcut iahnie de fasole, salată de crudități, ouă umplute, salată de boeuf, copănele la grătar și nu numai. Le-a aranjat pe toate frumos, inclusiv coliva.

Au mâncat cu toții la biserică și au împărțit pomană pentru Iura, apoi au venit la mine și mi-au adus și mie în spital. Au împărțit 7 pachete cu de toate la cimitir și la biserică”, a mai declarat Anca Pandrea, pentru viva.ro.

Chiar dacă a trecut foarte mult timp de când regretatul Iurie Darie s-a stins din viață, în 2012, cei doi au avut o legătură atât de specială, încât actrița nu se oprește de la a vorbi despre jumătatea sa și despre cum îi simte adesea prezența. Aceasta are deseori senzația că este în aceeași încăpere cu el și că se află, în continuare, lângă ea.

„Luna viitoare o să-i fac parastas lui Iura, ca de obicei. Încă îi simt prezența, chiar dacă a trecut atâta vreme. O dată am simțit că a trecut ceva, așa, pe lângă mine. Senzația era că m-a atins ușor, în treacăt, ca o adiere”, spunea actrița acum cea timp.

 Citește și: Anca Pandrea, văduva lui Iurie Darie, a ajuns la medic: „Avem și zile mai bune și zile mai proaste”