Clipe de coșmar pentru Ernest. Celebrul prezentator a fost sechestrat de o femeie necunoscută. Motivul este halucinant

Ernest a trecut prin clipe de coșmar! În urmă cu mulți ani, prezentatorul TV a avut parte de un episod de-a dreptul șocant. O femeie necunoscută l-a sechestrat și obligat să întrețină relații intime.

08 nov. 2022, 18:05
Clipe de coșmar pentru Ernest. Celebrul prezentator a fost sechestrat de o femeie necunoscută. Motivul este halucinant

Ernest este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. Recent, el a paricipat la podcastul realizat pe Youtube de Gojira, unde a vorbit despre cum a ajuns celebru și a scos la iveală un eveniment absolut șocant care l-a marcat.

Citește și Dana Budeanu laudă mâncarea din Spitalul Județean Bacău: ”Se poate dacă se vrea”

Anii 2000 au fost foarte tumultoși pentru Ernest, care a devenit celebru în urma participării la show-ul „Big Brother”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la vremea respectivă.

„Cum am ajuns eu la Big Brother… eram în primul an de facultate și apăruseră reclamele cu înscrie-te. Era vreo 3 dimineața și eu vorbeam în șoaptă, ca să nu mă audă ai mei. M-am înscris la Brig Brother beat. În 2000 cred că a avut loc preselecția. Formularul a venit între Crăciun și Anul Nou, nici nu l-am analizat prea bine. Și trebuia să trimit niște poze și mi-am amintit că aveam niște poze din Rusia, unde am dat în piept cu cultura rusească, unde la cafea beam vodcă, eram non-stop beți acolo, nu neapărat pentru că ne-am fi dorit noi, ci pentru că oamenii ăia consumă vodcă multă.

Eu am vrut să iau banii și să plec în America, era visul meu de când aveam 16 ani. Marea majoritate a trecut prin niște depresii nasoale, de nu mai voiau să iasă din case.

Era foarte ciudat, frate. Adică am ajuns prin casele oamenilor, luat cu japca pe stradă de femei, nu-ți poți imagina. Genul ăla de nebunie, mergeam pe stradă, se oprea mașina.”, a povestit Ernest, în podcastul lui Gojira.

Ernest a aflat că celebritatea nu este tocmai ușoară

Celebritatea nu vine la pachet numai cu beneficii și din păcate, Ernest a aflat acest lucru pe pielea lui imediat după ce s-a încheiat show-ul „Big Brother”.

Prezentatorul TV a povestit în cadrul podcastului că atunci când avea vârsta de 23 de ani a avut parte de un eveniment care l-a marcat destul de tare. El a fost acostat de o femeie pe stradă, care l-a dus la ea acasă și i-a propus să întrețină relații intime, în timp ce soțul acesteia stătea și privea întreaga scenă.

„La un moment dat, m-a pescuit una de pe stradă și am ajuns la ea acasă, o femeie foarte frumoasă. Ajung acasă, intrăm în casă și era un tip acolo. Ea mă ia într-o cameră și îmi arată niște poze nud cu ea. Mamă, ce tare. Aveam 23 de ani.

Că ea a fost fotomodel, dar s-a lăsat de meserie, că m-a văzut la Big Brother și că îi place foarte mult de mine. Zic ok, și tipul din sufragerie cine e? E bărbată-miu. Ăăăă… what?! Ce facem aici cu bărbatul tău? Stai liniștit, lui îi place să privească.

Nu m-au lăsat să plec din apartamentul ăla, au încuiat ușa. Nu puteam să concep treaba asta. Până la urmă m-am culcat pe jos acolo. Dimineața, când m-am trezit, ăia plecaseră la muncă și mi-au lăsat ușa deschisă și am plecat. M-am culcat pe jos, chircit pe parchetul ăla, lângă calorifer”, a povestit Ernest.

Citește și Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!”