Dana Budeanu laudă mâncarea din Spitalul Județean Bacău: ”Se poate dacă se vrea”

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le dă în mediul online și nu numai. Dacă până mai de curând critica mâncarea pe care bonlavii o primesc în spitale, criticul de modă le-a arătat urmăritorilor săi că se poate și altfel.

08 nov. 2022, 16:14
Dana Budeanu laudă mâncarea din Spitalul Județean Bacău: ”Se poate dacă se vrea”

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide pe care le dă în mediul online și nu numai. De această dată, Dana Budeanu a vrut să arate un exemplu despre cum sunt tratați bonlavii din Spitalul Județean Bacău, lăudând mâncarea pe care aceștia o primesc.

Ce părere are Dana Budeanu despre mâncarea din Spitalul Județean Bacău

Recent, aceasta a postat pe contul de Instagram o fotografie în care le arată urmăritorilor ce mănâncă bonlavii în spitalul din Bacău.

”Priviți Domnule Ciolacu! Se poate dacă se vrea. Alo, domnu’ Rafila? Spitalul Sfânta Maria Bacău, curat, mâncare bună, servire foarte plăcută…Acesta este Spitalul Județean Bacău”, a fost mesajul care însoțește fotografie cu pricina.

Imediat urmăritoriii Danei Budeanu s-au sesizat și au apreciat postarea cu pricina, care a strâns în jur de 3000 de aprecieri.

Alexandru Rafila i-a răspuns Danei Budeanu după ce aceasta l-a întrebat despre spitalele din România

„În țară sunt 400 de spitale, Ministerul Sănătății are 67 din ele, restul de vreo 330 sunt la autoritățile locale, ele sunt cele care păstoresc aceste spitale. Nu e o scuză, este o statistică.Corpul de control al Ministrului Sănătății poate să meargă în situații punctuale și merge foarte multe situații punctuale care nu se referă neapărat la masa pacienților, se referă la multe aspecte care țin de încălcarea serioasă a legii și trebuie să mergem la diverse sesizări.Să știți că la Corpul de Control nu știu dacă este vreun medic în Ministerul Sănătății și e clar că aceste lucruri putem să le facem, eventual cu inspecția sanitară de la nivelul fiecărui județ, nu de la nivelul Ministerului Sănătății.Dar inspecția sanitară în general se referă la condițiile igienico-sanitare și acolo, apropo de masă, inspecția sanitară poate să constate, în principiu, dacă sunt respectate condițiile igienice legate de furnizare a mesei.Mi-aș dori să am la dispoziție, mai mulți medici calificați.  Eu vreau însă să știe și doamna Budeanu că dânsa a făcut diverse afirmații de-a lungul timpului”, i-a replicat Alexandru Rafila la Antena 3.

Citește și: A murit o legendă din celebra serie Harry Potter! Fanilor nu le vine să creadă

Citește și: Boala de care a suferit Vescan şi nu a ştiut de nimeni: „Mi se umflase capul”. Timp de 2 ani și jumătate nu s-a mai auzit nimic de el