Clipe de coșmar pentru Irinel Columbeanu! Problemele se țin lanț pentru fostul milionar care a ajuns la capătul puterilor

Fostul milionar Irinel Columbeanu pare că este urmărit de ghinion. Un val de probleme s-a abătut asupra lui, iar acesta a ajuns la capătul puterilor. Cine îl va ajuta pe Irinel să scape de probleme?

16 mart. 2023, 20:40
Clipe de coșmar pentru Irinel Columbeanu! Problemele se țin lanț pentru fostul milionar care a ajuns la capătul puterilor

Irinel Columbeanu este urmărit de trecut. Orice ar face nu reușește să se desprindă de probleme și să privească spre viitor. Acesta trăiește cu greu, de pe o zi pe alta, din cauza situației dificile din punct de vedere financiar. Mai mult, pe capul acestuia a mai venit un val de probleme. Irinel Columbeanu a avut o viață ca în filme, cu multe puncte culminante. Povestea lui a luat însă o întorsătură tragică. Acesta are încă o problemă pe cap de care nu poate scăpa.

Citește și: Irinel Columbeanu își caută iubită. Ce criterii trebuie să îndeplinească: „Atâta tot”

Irinel Columbeanu este tras la răspundere de către o instituție bancară, care acum își cere drepturile. Reprezentanții acesteia au solicitat ajutorul unei firme de executori, pentru a-și recupera banii de la fostul milionar de la Izvorani. Dosarul a fost trinis către o altă instanță, după ce Judecătoria Buftea nu s-a ocupat de acesta. În prezent, magistrații Curții de Apel au hotărât că decizia stabilită tot la Buftea cu recurs în termen de cinci zile.

Irinel Columbeanu ajuns la sapă de lemn

Atunci când când o decizie va fi luată în cazul acestui dosar, Irinel Columbeanu ar putea fi distrus. Dacă judecătorii vor decide că instituția care l-a creditat este nevinovată, acesta va trebui să scoată din portofel o sumă uriașă. În prezent, acesta nu își poate permite să plătească această sumă. Este foarte puțin probabil ca acesta să primască ajutor din partea cuiva în această situație, dat fiind că nimeni nu s-a grăbit să îl ajute pe fostul milionar atunci când acesta a început să se confrunte cu probleme.

Întrebarea care este pe buzele tuturor este dacă Monica Gabor, femeia pe care Irinel Columbeanu a iubit-o și a susținut-o enorm, îl va ajuta acum în vreun fel pe fostul soț să depășească aceste clipe de coșmar. Oricum ar fi, Irinel a dezvăluit că este surprins de faptul că banii au schimbat-o într-o măsură atât de mare pe Monica Gabor.

„Regret că am fost prea credul. Acum am o situație materială destul de modestă. Pe mine nu m-au schimbat banii. Sunt mulți oameni pe care banii îi schimbă. Pe Monica au schimbat-o banii. Se vede în felul în care vorbește cu cei din jurul ei. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin vreo schimbare.”, a declarat afaceristul în podcastul prezentatoarei TV, Nasrin.

Citește și: Irinel Columbeanu, căutat de recuperatori. Fostul „milionar de la Izvorani” a pierdut tot şi a ajuns la sapă de lemn!