Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Actorului i-au dispărut banii de pe card: ”Sunt într-o situație disperată. Nu mai am cuvinte”

Jean Paler trece prin momente cumplite, după ce i-au dispărut mai multe sume de bani din contul personal. Îndrăgitul actor se află într-o situație disperată și a apelat la fanii săi de pe rețelele de socializare.

27 apr. 2023, 17:00
Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Actorului i-au dispărut banii de pe card: ”Sunt într-o situație disperată. Nu mai am cuvinte”
Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Actorului i-au dispărut banii de pe card: ”Sunt într-o situație disperată. Nu mai am cuvinte”

Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Jean Paler a descoperit cu stupoare zilele trecute că i-a fost debitat cardul. Actorul a mărturisit că habar nu are de niciuna dintre operațiunile care îi apar în istoricul tranzacțiilor sale de pe aplicația mobilă.

Citește și Jean Paler îi face praf pe Bobonete și Mihai Bendeac. „Numai pornografie și gestică”

Clipe de coșmar pentru Jean Paler

Disperat, Jean Paler, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a făcut apel la fanii săi să îl ajute să înțeleagă ce s-a întâmplat cu banii săi.

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă la banca BRD Groupe Societe Generale , unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul?”, a scris Jean Paler pe pagina sa de Facebook.

Îndrăgitul actor a subliniat faptul că în ultimele zile nu a efectuat nicio tranzacție online.

„Nu mi-am pus datele cardului pe nicio platforma și nu le-am oferit nimănui.Este inadmisibil așa ceva!!! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat… Am căutat pe internet și văd că este vorba despre un cazino. Nu mai am cuvinte…”, a mai spus actorul.

Drama imensă prin care trece Jean Paler

Artistul care a încântat generaţii de români cu rolurile sale, în teatru şi în film, dar şi în spectacolele de pe Litoral, a ajuns să trăiască singur, măcinat de probleme de sănătate şi de lipsa banilor. Singura alinare a actorului este faptul că fiica sa a revenit din America pentru a-i fi alături în această perioadă extrem de dificilă prin care trece.

„Cea mai mare durere e singurătatea! E o condamnare! Vremurile pe care le trăim sunt urâte, plus singurătatea e prea mult! Cuvântul prieten a rămas numai în DEX, nu mai există. Există doar cunoștințe. M-au dat total uitării de când sunt la Sinaia, parcă nici nu exist. De la Uniunea Artiștilor un telefon nu mi-au dat să mă întrebe ce fac. Locuiesc cu fiica mea, îmi gătește, îmi spală. S-a mutat la mine”, a declarat Jean Paler acum ceva timp la o emisiune TV.

 

Citește și Jean Paler a intrat în panică din cauza facturilor la energie și gaze. Ce mărturisiri a făcut actorul