Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul logodnic, Philipp Plein. Cum au ajuns din nou împreună, la șapte ani de la despărțire

Mădălina Ghenea a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de Philipp Plein. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste în 2016, când toată lumea credea că vor ajunge și la starea civilă.

30 ian. 2024, 20:02
Mădălina Ghenea, în ipostaze tandre alături de fostul logodnic, Philipp Plein. Cum au ajuns din nou împreună, la șapte ani de la despărțire

Însă, Mădălina Ghenea și Philipp Plein s-au despărțit atunci. Acum, ani de zile mai târziu, au fost surprinși din nou împreună.

„Poartă-ți dragostea pe piele în această viață. Trupul meu este jurnalul meu, iar tatuajele mele sunt povestea mea. Povestea mea începe cu tine”, a scris Mădălina Ghenea în descrierea videoclipurilor postate pe contul Instagram, cu ani în urmă, după ce și-a tatuat pe piele numele logodnicului ei, designerul Philipp Plein. Ulterior, însă, Mădălina s-a văzut nevoită să-și scoată tatuajele care aminteau de fostul iubit.

Citește și Alina Radi, complicații după intervenția chirurgicală: „A fost mai complicat. Mi-au spus medicii că am avut un astigmatism destul de grav, combinat cu o cataractă”

Viața i-a adus acum din nou împreună, după aproape șapte ani de la despărțire, însă doar în scop profesional. Mădălina Ghenea și Philipp Plein au pozat împreună pentru un brand de ochelari. Cei doi nu s-au împăcat, dar au acceptat să apară împreună în fotografiile pentru respectivul brand.

De ce s-au despărțit Mădălina Ghenea și Philipp Plein

Mădălina Ghenea a dezvăluit la acea vreme care au fost motivele pentru care s-a despărțit de Philipp Plein.

„Din ultima mea relație am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă. Din exterior, pare totul ușor, dar nu este ușor să stai departe de casă. Și am mai învățat să spun NU. Cred că NU-urile sunt mai importante decât DA-urile în viață. Cel mai important pas într-o carieră este să spui NU. Să renunți la anumite lucruri care te pot ajuta financiar, pentru proiectele artistice… Am renunțat la bani ca să fac proiecte frumoase. Și în iubire trebuie să știi să spui NU. Este cel mai important. Să alegi”, spunea atunci Mădălina pentru Unica.

Citește și Ramona de la Clejani a sunat de urgență la 112: „Sunt cu un picior pe mal, unul în apă”