Tânără de 17 ani cu probleme psihice şi retard, violată de mai mulţi indivizi. Caz şocant în Argeş

O tânără din Argeş în vârstă de 17 ani a fost violată şi agresată de mai mulţi indivizi. Fata avea probleme psihice şi retard. în vârstă de 17 ani, cu probleme psihice şi retard. Cinci dintre suspecți au fost arestați preventiv.

23 mart. 2021, 20:55
Tânără de 17 ani cu probleme psihice şi retard, violată de mai mulţi indivizi. Caz şocant în Argeş
Tânără de 17 ani cu probleme psihice şi retard, violată de mai mulţi indivizi. Caz şocant în Argeş

Tânără de 17 ani cu probleme psihice şi retard, violată de mai mulţi indivizi. Totul s-a petrecut în Argeş. Fata ar fi fost ademenită de un băiat în vârstă de 14 ani pe care îl cunoştea.

Tânără de 17 ani cu probleme psihice şi retard, violată de mai mulţi indivizi

Citeşte şi România, încă o dată în topul ruşinii. Femeile din ţara noastră, printre cele mai expuse din Europa la violenţă domestică!

Adolescentul în vârstă de 14 ani i-a promis fetei mai întâi 100 de lei, apoi a șantajat-o că va arăta tuturor poze cu ea în ipostaze indecente. Potrivit anchetatorilor, tânăra în vârstă de 17 ani a fost mutată dintr-o casă în alta și mai mulți tineri și-au bătut joc de ea.

”În total știu că erau 11, după câte am înțeles, dar nu știu, 3 sau 4 dintre ei nu au întreținut relații sexuale cu copila. Mi-a povestit că i s-a pus mâna în gât, că dacă nu întreține relații sexuale cu toți o bate, că are niște fotografii cu fetița. Au dus-o în altă casă, unde acolo era un alt grup”, a povestit mătuşa fetei, potrivit ştirileprotv. 

Tânăra a fost aruncată în stradă la 4 dimineaţa. Aceasta a ajuns acasă în stare de şoc şi le-a povestit rudelor coşmarul prin care a trecut.

”Un minor de 14 ani ar fi ademenit o minora de 17 ani într-o casă de pe raza localității Corbeni, unde, sub amenințare, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeș.

Citeşte şi Fată de 17 ani violată de prietenul tatălui ei. Poliţiştii au aflat despre agresiune dintr-o postare pe Facebook

Până în prezent, poliţiştii au reuşit să identifice şapte suspecţi, iar cinci dintre ei au fost arestaţi preventiv.

“Nu știu nimic, ce s-a întâmplat și cum a fost și câți au fost, ba că spun că au fost 10, 12, ba că nu știu. N-a făcut bine, dar, na, atuncea, pe moment, ori nu mai judeci, ori te ia capul, na …”, a spus tatăl tânărului de 26 de ani.

Dacă se vor dovedi vinovați, suspecții riscă închisoarea.