Clipe de coșmar trăite de Lora în vacanța din Bali. Vedeta a izbucnit în plâns: „Am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu”

Vacanța din Bali s-a terminat cu un râu de lacrimi pentru Lora, care a apărut pe rețelele de socializare plânsă și disperată. Iată ce s-a întâmplat în concediul artistei.

03 apr. 2023, 10:02
Clipe de coșmar trăite de Lora în vacanța din Bali. Vedeta a izbucnit în plâns: „Am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu”

Lora și Ionuț Ghenu au avut parte de o vacanță spectaculoasă în Bali, însă finalul concediului s-a lăsat cu lacrimi pentru vedetă. Aceasta a fost extrem de supărată, deoarece pe parcursul vacanței ea a avut grijă de mai mulți pisoi pe care din păcate nu a putut să îi ia cu ea în România.

Citește și: Bomba showbiz-ului românesc! Antonia admite că a fost plătită de doi milionari pentru a lua masa cu ei: „Nu pot să spun cu cine era. 10.000 de euro au fost.”

Mai mult de atât, aceasta a povestit că puiuții de pisică au fost omorâți de un câine care a pătruns în resort. Aceasta a făcut apel la românii care locuiesc acolo pentru a găsi stăpâni pentru aceștia. Lora a apărut pe Facebook în lacrimi, unde a povestit întreaga situație.

Lora face apel la românii din Bali

„E ultima zi de Bali pentru noi, dar nu asta e vestea tristă, ci că ăștia sunt singurii puiuți care au mai rămas, că frățiorii lor… din cinci au rămas doi… I-am găsit azi-noapte întinși pe iarbă, am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu… A intrat un câine mare și negru în resort. Sunt speriați, traumatizați, i-am luat în casă, dar problema e că plec azi… Am vorbit cu prieteni români care sunt aici, care au casă și curte, să mă ajute cu ei și cu mămica lor o perioadă. Așa am reușit să le găsim familie”, a spus Lora într-un clip postat pe internet.

Lora a mai explicat că ar fi vrut să îi ia în România, însă nu a putut face acest lucru deoarce actele ar dura două luni. Mai mulți internauți au empatizat cu ea, însă au existat și persoane care au comentat în mod negativ filmulețul postat de artistă.

„Dacă tot ai un suflet atât de bun, fă un bine și ajută copiii amărâți că sunt destui și s-ar bucura pentru o pâine”, „Suferi prea mult de vedetism și nu ești cine știe ce, ne-ai omorât cu Bali și cu figurile tale”, au fost unele dintre comentarii.

Citește și: Bia Khalifa îl face praf pe Fulgy. „I-am plătit amenzile, îmi lua banii din geantă pentru droguri”