Clipe de de coșmar pentru Elena Gheorghe! Artista a fost pusă la pat de problemele de sănătate: „Această perioadă a fost dureroasă, două săptămâni de stat la pat”

Elena Gheorghe a avut parte de o perioadă extem de dificilă. Artista s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, iar timp de două săptămâni nu a știut care este rezolvarea problemei. Aceasta s-a temut de faptul că ar putea să fie supusă unei operații.

08 feb. 2023, 08:54
Clipe de de coșmar pentru Elena Gheorghe! Artista a fost pusă la pat de problemele de sănătate: „Această perioadă a fost dureroasă, două săptămâni de stat la pat”
Elena Gheorghe clipe de coșmar

Anul 2022 a fost unul plin pentru Elena Gheorghe, iar absența ei din mediul online a ridicat câteva semne de întrebare. Artista a povestit că această „lipsă” s-a datorat faptului că s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. Aceasta a fost nevoită să stea la pat, iar acum începe recuperarea.

Citește și: Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe: „Ăsta este secretul”

Elena Gheorghe a povestit că ridicarea restricțiilor legate de pandemie a dus la o serie de evenimente, iar programul ei s-a aglomerat extrem de mult. Aceasta a hotărât să se dedice total vieții profesionale pentru a compensa ultimii doi ani. Deși artista susține că a muncit cu dragoste, surmejul din ultima perioadă se pare că a afectat-o cât se poate de mult. Elena Gheorghe s-a suprasolicitat, iar stare de sănătate a acesteia a început să îi creeze probleme. Aceasta a povestit pentru Viva.ro că s-a confruntat cu dureri foarte mari, care au ținut-o la pat aproximativ două săptămâni.

Elena Gheorghe clipe de coșmar

„2022 a fost cel mai aglomerat an din punct de vedere profesional și asta pentru că majoritatea evenimentelor din ultimii 2 ani au fost reprogramate. Am bătut România în lung și-n lat și am cântat peste tot, aproape în fiecare seara și am vrut să îi fericim pe toți cei care și au anulat de atâtea ori evenimentele. Ne-am simțit minunat, am făcut ceea ce ne place cel mai mult, și au fost multe momente în care am uitat de noi, de oboseală, de acasă și de sănătate! Iar apoi a venit nota de plata, m-am resimțit, am avut dureri mari de cap, de spate, de mâini și nu știam care e cauza.

A fost o perioadă grea în care căutăm să găsesc un diagnostic dar și o cale rapidă de vindecare. După două săptămâni de stat la pat am aflat că se poate și fără operație, dar cu multă rigoare și am început recuperare, în fiecare zi 4-5 ore fizioterapie și kinetoterapie”, a declarat Elena Gheorghe, potrivi viva.ro.

Cu toate că problemele medicale au fost cât se poate de serioase, Elena Gheorghe a declarat că această situație a avut și o parte pozitivă. Ea afirmă faptul că că a avut acum suficient timp să își analizeze viață și să îți pună ordine în priorități. Artista a folosit această peroadă pentru a lua decizii importate pentru viitor, iar această perioadă va aduce multe schimbări în viața ei.

„Dar știți că în orice lucru greu există ceva bun, iar această perioadă chiar dacă a fost dureroasă mi-a făcut și foarte mult bine. Am reușit să mă redescopăr, să mă concentrez pe mine și pe ceea ce vreau, am făcut schimbări și urmează sa vă arăt și vouă ce se întâmplă cu mine. Pentru mine acest hop a fost și este o renaștere”, a mai spus Elena Gheorghe.

Citește și: Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Fiica ei a ajuns de urgență la spital: ”De la bal la spital se pare că nu e mult”