Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe: „Ăsta este secretul”

Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe. Pe lângă faptul că este o cântăreaţă de succes, o soţie şi o mamă implicată, artista mai are o calitate şi anume cea de gospodină desăvârşită.

13 nov. 2022, 10:13
Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe: „Ăsta este secretul”
Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe

Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe. Artista are o căsătorie minunată cu Cornel Ene, care durează de aproape 20 ani, şi recunoaște că soțul ei are calitățile lui, dar secretul mariajului lor este mămăliguța cu brânză pe care ea o prepară.

Este cel mai drăguț. Ce să fac? Îi fac de toate că nu l-ai întrebat și dacă îi gătesc. Bine, prăjituri, nu prea, dar să știi că îi fac mămăliguță quattro formaggi. Pentru că este preferata lui.

Nu pot să nu îi îndeplinesc dorințele. Nu e readaptată, adică quattro formaggi că este cu patru tipuri de brânză. Nu este machedonească”, a povestit Elena Gheorghe amuzată, potrivit Ego.ro.

Reţeta de mămăligă cu brânză făcută de Elena Gheorghe

Cântăreaţa a dezvăluit care sunt ingredientele care schimbă tot, fiind preferata familiei. „Faci mămăliga frumos pe foc, după care pui niște brânzeturi, le amesteci. Eu am anumite brânzeturi: mozzarela, brânză de burduf, brânză de oaie și telemea de vacă.

Le amesteci frumos, pui un strat mămăligă, un strat brânzeturi, un strat mămăligă și tot așa, iar deasupra pui parmezan. După aceea te iubește bărbatul. Ăsta este secretul. Deci relația noastră rezistă datorită mămăligii quattro formaggi”, a mai dezvăluit Elena Gheorghe pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Elena Gheorghe. Cum a reacționat fiica ei când a văzut-o în lacrimi FOTO

Sucul minune cu care Elena Gheorghe a scăpat de problemele cu stomacul

Vedeta le-a vorbit fanilor ei despre sucul minune pe care obișnuiește să îl consume de aproximativ doi ani. Preparatul are numeroase beneficii asupra sănătății și o ajută în lupta cu boala de care suferă. „Îmi încep dimineața cu un pahar de apă plată cu lămâie pe care îl consum pe stomacul gol. Continui cu alimentul care nu-mi lipsește din meniu, în nicio zi: țelina (îmi fac un smoothie). Până în ora 14 consum doar fructe și legume, fără grăsimi. Iar în partea a doua a zilei mănânc somon, salate și seara o supă cremă”, a declarat Elena Gheorghe.

Artista le-a povestit fanilor și despre beneficiile pe care îl are sucul de țelină: „Țelina conține niveluri ridicate de vitamina K și cantități apreciabile de vitamina A, vitamine B-2 și B-6, şi vitamina C și antioxidanţi importanţi. Țelina este, de asemenea, o sursă bună de nutrienți: acid folic, potasiu, mangan, acid pantotenic, fibre dietetice.

Efectele sucului de țelină asupra sănătății, așa au fost ele raportate de consumatori, sunt multe, de aceea le voi prezenta în lista de mai jos doar pe cele mai importante și mai credibile: reduce balonarea, vindecă acneea, adjuvant în tratarea eczemelor și psoriazis, anti-inflamator, suport în menţinerea greutății, ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos, susține nivelul colesterolului.

Pe mine m-a ajutat foarte mult în problema mea cu stomacul (reflux), îmi dă energie cum nici cafeaua nu îmi dădea, iar sistemul meu imunitar este mult mai puternic, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.