Clipe de groază pe nava Balmoral. Milionarul Tăbăcaru, total nemulţumit de noul „Titanic”

Milionarul Tăbăcaru şi soţia sa trăiesc clipe neliniştite pe vasul Balmoral, care va reconstitui traseul celebrului Titanic. Deşi omul de afaceri a dat o căruţă de bani pentru aceasta croazieră, neplăcerile nu au întârziat să apară chiar din prima zi.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 15:04

Omul de afaceri, Cornel Tăbăcaru, a povestit luni care este atmosfera pe luxosul vas de croazieră Balmoral, scrie cancan.ro. Deşi a plătit 50.000 de euro pentru camera în care stă pe tot parcursul vacanţei, milionarul nu este deloc mulţumit de croazieră.

„E furtună şi acum, oamenii se ţin un pic de pereţi aşa… cad pahare de pe masă, ăştia mai superstiţioşi au început să-şi facă cruci, ce să faci, furtună pe Atlantic. Nevastă-mea n-a dormit, eu n-am avut treaba, am dormit. Am dat o căruţă de bani şi s-a răsturnat coşul cu flori şi cu fructe din cameră, crezi că eu sunt mulţumit? Lumea este obişnuită ca pe croazieră să se relaxeze să fie baieram, aici nu e aşa, majoritatea sunt rude care au venit să vadă unde au murit bunicii lor. Este o chestie specială, nu manele şi distracţie, 10% ziarişti, 20% scriitori, artişti. Lumea a venit şi să se simtă bine, dar nici nu poţi să exagerezi. Timpul este foarte urât” a povestit Tăbăcaru.