PANICĂ în Brăila. O EXPLOZIE urmată de incendiu s-a produs la apartamentul unui bloc. O persoană a murit

O explozie puternică s-a produs, marţi, la apartamentul unui bloc din Brăila. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, informează România TV. La faţa locului se intervine cu mai multe autospeciale de la ISU. Potrivit primelor informaţii, o persoană din apartamentul unde s-a produs explozia a fost găsită decedată.

RomaniaTV.net
16 dec. 2014, 12:40

O explozie, urmată de incendiu, s-a produs la apartamentul unui bloc din Brăila. Locatarii scării de bloc au fost evacuaţi de urgenţă, ca măsură de precauţie. Din păcate, însă, un bărbat, de 80 de ani, proprietarul apartamentului unde s-a produs explozia a fost găsit decedat de pompieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila intervine la faţa locului cu trei autospeciale.

Explozia s-a manifestat la etajul 1 al unui bloc din Brăila. A fost urmată de incendiu. A început evacuarea populaţiei. Scara blocului este inundată de fum. Se acţionează cu trei autospeciale. Oameni sunt speriaţi. Este o victimă, o persoană de sex masculin decedată în apartamentul unde a fost explozia. Pe persoana respectivă au căzut elemente de mobilier. Pompierii sunt în apartament. Acţiunea este în desfăşurare„, a declarat, la România TV, Ştefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila.

Mai mulţi copii au fost scoşi de către salvatori din apartamente, fiind intoxicaţi cu fum. Aceştia au fost urcaţi în ambulanţele prezente la faţa locului pentru a primi îngrijiri medicale, potrivit infobraila.ro.

Explozia a afectat şi restaurantul de la parterul blocului, în care se aflau mai multe persoane.

Nu se ştie deocamdată cauza exactă a deflagraţiei.

Citeşte şi EXPLOZIE Târgu Mureş. Bărbat suspectat că s-a branşat ilegal la reţeaua de gaz, REŢINUT