Clipe de panică în Mangalia. Acoperișul unui bloc a ars din temelii

Locatarii unui bloc din Mangalia au trăit momente dramatice, marți după amiază, după ce acoperișul clădirii a izbucnit în flăcări.

14 sept. 2021, 16:45
Clipe de panică în Mangalia. Acoperișul unui bloc a ars din temelii

Clipe de panică în Mangalia. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, marţi, 14 septembrie, în Mangalia, pe bulevardul 1 Decembrie, acolo unde a izbucnit un incendiu.

Clipe de panică în Mangalia. Acoperișul unui bloc a ars din temelii

Din primele informaţii, incendiul se manifestă la acoperişul blocului. Potrivit reprezentanţilor Saj, au ars cam 50-60 de metri dintr-o încăpere improvizată pe acoperiş.

De altfel, tot astăzi, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, marţi, 14 septembrie, în municipiul Constanța, acolo unde a izbucnit un incendiu.

Potrivit primelor informații este vorba despre un incendiu ce se manifestă la bucătăria unei locuințe de pe strada Mureș, numărul 41.

Totodată, nu mai puţin de 150 de pacienţi au fost evacuați, sâmbătă seara, din Spitalul de Psihiatrie Vulcan, judeţul Braşov.

Focul a izbucnit cu puțin înainte de ora 20.00 la Spitalul de Psihiatrie Vulcan.

Citește și: Incendiul din California a devenit al doilea cel mai mare din istoria statului. Focul s-a extins la peste 200.000 de hectare, pompierii controlează doar o cincime
La faţa locului au fost trimise patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

„Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului toți pacienții din spital erau evacuați, aproximativ 150 de persoane”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, conform Mytex.

Incendiul s-a manifestat pe o ghenă de aerisire, cu ardere mocnită. Pompierii au precizat că focul a fost lichidat în scurt timp.

Potrivit ISU Brașov, au ars materiale textile pe o suprafață de aproximativ trei metri pătrați. Nu s-au înregistrat victime.

Citește și: Incendiu în Capitală, lângă stadionul echipei Rapid. Un vagon a izbucnit în flăcări, în zona de triaj a Gării Basarab