Clipe grele pentru Carmen Tănase. Actriţa a dezvăluit totul: „M-a durut foarte tare. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere”

Clipe grele pentru Carmen Tănase. De-a lungul timpului, actriţa, ca orice om, a întâmpinat greutăţi, însă cea mai mare suferinţă pe care viaţa i-a produs-o a fost moartea soţului ei. Tragedia a avut loc în urmă cu 22 de ani.

03 aug. 2022, 09:00
Clipe grele pentru Carmen Tănase. Actriţa a dezvăluit totul: „M-a durut foarte tare. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere”
Clipe grele pentru Carmen Tănase

Clipe grele pentru Carmen Tănase. Este una dintre cele mai cunoscute şi iubite actrițe din România, însă a încercat de fiecare dată să își țină viața privată departe de ochii publicului. Pe data de 4 august se împlinesc 22 de ani de când a rămas fără bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult, Victor Parhon.

Citeşte şi: Carmen Tănase şi Iulia Albu îl „linşează” pe George Buhnici: „Sunteți un om MIC. Mă îngrijorează ce aţi spus de soţie, aveți ceva de mărturisit?”

Clipe grele pentru Carmen Tănase

Carmen Tănase mărturiseşte că a durut-o foarte tare când îl vedea pe fiul ei că suferă şi nu se poate împăca deloc cu moartea tatălui său. Din păcate, băiatul ei nu a înțeles prea bine de ce a rămas fără tată la o vârstă atât de fragedă, ceea ce a determinat-o pe actriță să se mobilizeze și să fie mamă și tată în același timp.

E un moment greu, dar nici nu te gândești atunci: ‘Aoleu, eu cum fac, ce fac?’, pentru că trebuie să faci și pur și simplu vine de la sine. Depășești de la sine pentru că trebuie să faci. Nu-ți poți permite să suferi în tăcere, că vine un copil care-ți cere de mâncare sau îți cere bani pentru școală, sau îți cere nu știu ce.

M-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta… Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici?”, a declarat Carmen Tănase pentru Viva.ro.

Câți bani câștigă lunar actrița Carmen Tănase

Carmen Tănase a intrat în lumea podcasturilor, un fenomen care a cuprins puternic internauții din România, în ultimii doi ani de zile. Actrița încaseză lunar 1.300 de euro (n.r. – 6.200 de lei net) din podcast, o sumă destul de mică având în vedere popularitatea artistei.

Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc.

Da, am avut perioade (n.r. – când nu îi ajungeau banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel. Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a declarat Carmen Tănase.