Clipe grele pentru Oana Roman. A chemat ambulanța în miez de noapte, la câteva ore după ce și-a înmormântat mama

Clipe grele pentru Oana Roman. Necazurile se țin lanț pentru vedetă, în prima noapte după ce și-a înmormântat mama, fiica ei, Isabela, a acuzat stări de rău și a fost nevoie de intervenția medicilor. Cele două nu trec printr-o perioadă bună, mai ales după pierderea suferită.

28 feb. 2024, 12:57
Clipe grele pentru Oana Roman. A chemat ambulanța în miez de noapte, la câteva ore după ce și-a înmormântat mama
Clipe grele pentru Oana Roman

Clipe grele pentru Oana Roman. Chiar dacă se aștepta ca lucrurile să ajungă aici, din cauza problemelor de sănătate ale Mioarei Roman care s-au agravat în ultimul timp, Oana Roman a avut un șoc atunci când a aflat vestea că mama ei a murit. Până la urmă, pierderea unui părinte este grea indiferent de circumstanță.

Clipe grele pentru Oana Roman

Se pare că nu doar Oana a fost extrem de afectată, ci și fiica ei. Isabela nu s-a simțit deloc bine la scurt timp după ce și-a condus bunica la cimitir, iar noaptea, vedeta ar fi chemat ambulanța acasă pentru a-i acorda îngrijiri medicale, scrie Spynews.ro.

Se pare că micuța s-a consumat foarte mult pentru pierderea bunicii sale, dar și din cauză că tatăl ei, Marius Elisei, nu a venit la înmormântare și nu a fost alături de ea. Potrivit sursei menționate mai sus, Isabela este foarte supărată și afectată de absența părintelui ei.

Citește și: Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale: „Tot ce sunt îți datorez. Te iubesc și te voi iubi mereu”

Oana Roman, primele declarații după înmormântarea mamei sale

Vedeta le-a mulțumit tuturor prietenilor, apropiaților, dar și necunoscuților, care au venit să o susțină și să își ia rămas bun de la Mioara Roman. ”Mulţumesc pentru toate mesajele, pentru toată susţinerea, pentru toate gândurile pt mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulţumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama. Mulţumesc rudelor care au fost lângă noi si langa mama. Mulţumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulţumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârşit. Mulţumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi as fi fost acum singura pe lume. Mulţumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi au trimis gânduri.

Mulţumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe şi tuturor celor 8 preoti care au oficiat cea mai frumoasa şi emoţionantă slujba pentru mama.

Mulţumesc MAMA pentru ca îmi dai putere, îmi trimiţi mesaje şi simt linişte, pace și iubire. O sa vorbim aici când o să simt ca pot fi din nou cu voi”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.