Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale: „Tot ce sunt îți datorez. Te iubesc și te voi iubi mereu”

Mioara Roman s-a stins din viață cu puțin înainte să împlinească 84 de ani. Mama Oanei Roman a murit la azilul din Snagov.

23 feb. 2024, 09:19
Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale: „Tot ce sunt îți datorez. Te iubesc și te voi iubi mereu”

Oana Roman e sfâșiată de durere de când a aflat despre moartea mamei sale. Se afla în vacanță când a primit vestea tristă.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt îți datorez. Multumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și Doliu în familia Oanei Roman! Mama ei, Mioara Roman, a murit la 84 de ani

Oana Roman: „Ar fi bine dacă ea ar mai putea să depene amintiri măcar cu mine”

Oana Roman a dezvăluit luna trecută ca mama ei avea probleme mari de sănătate și că din această cauză nu mai puteau depăna amintiri fiindcă Mioara Roman se confrunta cu dificultăți de memorie.

„Ar fi bine dacă ea ar mai putea să depene amintiri măcar cu mine”, a declarat Oana Roman.

„Fiecare vizita la mama la Vitalitas este o bucurie pentru ca 1. Petrec timp cu ea 2. Ma bucur de acel loc superb unde pot face diverse activități, pot merge la restaurant sau la cafenea 3. Ma joc cu cățeii centrului care ma întâmpină mereu cu bucurie” a scris pe Facebook Oana Roman.

Mioara Roman, în vârstă de 83 de ani, este fosta soție a fostului premier al României, Petre Roman, și este cunoscută drept una dintre cele mai reputate profesoare universitare din țară, predând, printre altele, limba arabă. Mama Oanei Roman a fost afectată de serioase probleme de sănătate în urma unui tratament greșit pentru situația cu care se confrunta.

Medicii au diagnosticat-o pe Mioara Roman cu sindrom parkinsonian. Afecțiunea aduce și alte probleme, cum ar fi hipertensiunea, absența reflexelor posturale, încetinirea ritmului activității motrice, akinezia și tremorul în repaus, printre altele. Un alt aspect semnificativ al bolii este pierderea memoriei.

Citește și Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”: „Nouă ani de zile n-am existat, din punct de vedere profesional. Dumnezeu e sus și vede tot răul ăsta gratuit”