Madonna și iubitul cu 35 de ani mai tânăr și-au spus adio după patru ani de relație: „Karma a spus: Când cineva nu e potrivit pentru tine…”

Madonna s-a despărțit de iubitul ei cu 35 de ani mai tânăr, după o relație de aproape patru ani.

27 apr. 2022, 23:34
Madonna și iubitul cu 35 de ani mai tânăr și-au spus adio după patru ani de relație: „Karma a spus: Când cineva nu e potrivit pentru tine…”

Madonna a postat un mesaj după despărțirea de Ahlamalik Williams pentru a explica care e motivul pentru  care au ales să meargă pe drumuri separate. Artista nu a intrat în prea multe detalii.

Cântăreața de 63 de ani este cea care a luat decizia despărțirii de dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 28 de ani. Se pare că diferența de vârstă și-a spus cuvântul, în cele din urmă.

Madonna avea obiceiul să pună poze cu iubitul său foarte des pe Instagram, însă nu a mai postat nimic cu el din luna ianuarie. Ea nu a spus concret motivele despărțirii, dar a lăsat să se înțeleagă că partenerul i-a greșit cu ceva.

„Karma a spus: când cineva din viața ta nu este potrivit pentru tine…Dumnezeu îl va folosi în mod continuu pentru a-ți face rău, până când vei deveni suficient de puternic și o să-l lăși să plece”, a postat Madonna pe Instagram.

Prietenii artistei au dezvăluit pentru presa internațională că cei doi s-au despărțit în termeni amicali. „Madonna s-a aruncat în vâltoarea vieții sociale după despărțire și a petrecut mult timp cu familia și cu prietenii ei. Are un program foarte aglomerat. Lucrează la un film biografic, face muzică nouă și are grijă de familie. În ultima vreme, lucrurile au fost așa și așa cu Ahlamalik. E multă iubire acolo, dar momentan au decis să o ia pe drumuri separate. Încă se înțeleg foarte bine și nu sunt animozități între ei. Au petrecut luni întregi împreună atât în lockdown, cât și în turnee, dar acum el s-a mutat din casa ei. Fiecare lucrează la alte lucruri și le este greu să mențină o relație romantică” a transmis o sursă din anturajul vedetei.

O altă persoană apropiată cuplului a mărturisit că  ‘‘Lucrurile s-au schimbat de ceva vreme între cei doi. Există multă dragoste între ei, dar deocamdată au decis să se despartă”, potrivit DailyMail.

Madonna și Ahlamalik, fostul ei iubit cu 35 de ani mai tânăr, s-au cunoscut în 2015, când el a fost selectat ca dansator în turneul ei, Rebel Heart, dar au început o relație în 2019.

Citește și Cum arată Madonna fără Photoshop. Paparazzii i-au fotografiat adevărata faţă

Citește și Madonna, scene incendiare la „Tonight show”