CLOPOTUL NAZIST, cel mai misterios proiect al lui ADOLF HITLER. Maşinăria facilita CĂLĂTORIA ÎN TIMP FOTO

Publicat: Duminică, 17 Mai 2015 11:50 // Actualizat: Duminică, 17 Mai 2015 11:50 // Sursa: romaniatv.net

Oamenii de ştiinţă ai lui Adolf Hitler au dezvoltat un proiect în urma căruia 60 de oameni au murit. Nişte inele de beton construite de nazişti pe coasta Mării Barents au fost descoperite şi se presupune că ar fi fost folosite pentru clopotul care ar fi putut să îndoaie gravitaţia şi să creeze găuri de vierme, prin care să se poată călători în timp.

"Mașina era atât de puternică, încât proiectul s-a încheiat cu uciderea a circa 60 de oameni de ştiinţă care lucrau la ea. "Die Glocke" era un obiect de metal greu, ce avea 5 metri înălțime și 3 metri în diametru. Descris de către un jurnalist polonez și istoric militar, pe baza unei mărturii a unui general SS, "Clopotul" avea în interior doi cilindri de plumb (de 2,5 cm grosime), care conțineau un metal lichid numit Xerum 525 (ce arăta ca mercurul, dar strălucea violet). Pentru funcţionare, aparatul folosea cantități mari de energie electrică. Se pare că acest "Clopot" ar fi putut fi folosit pentru a călători în trecut (nu şi în viitor), "îndoind" gravitaţia", scrie lovendal.ro.

Citeşte şi Ce cuprinde testamentul lui Adolf Hitler. Care au fost ultimele ordine ale liderului nazist

Germania nazistă a lucrat la mai multe proiecte de "top-secret" în timpul celui de-al doilea război mondial (ca de exemplu, farfuriile zburătoare sau rachetele spaţiale). Dar unul din proiecte a fost cu adevărat incredibil: "Clopotul nazist", construit pentru a testa teoriile anti-gravitaţie, care erau foarte populare la acea vreme. Tesla însuşi vorbea de posibilităţile infinite ale propulsiei antigravitaţionale.

De fapt, există mai multe speculații despre ceea ce ar fi "Clopotul". Unii zică că acesta poate fi considerat a fi un fel de aeronavă puternică, care le-ar fi permis naziștilor să cucerească lumea. Alți teoreticieni cred că "Die Glocke" nu era un avion, ci un dispozitiv pentru a deschide "găurile de vierme". Precum am spus mai sus, "Clopotul" folosea ca şi combustibil un metal lichid ce arăta ca mercurul violet, denumit Xerum 525.

Dispozitivul misterios emitea cantităţi mari de radiaţii, atunci când era activat. Oamenii de ştiinţă care au lucrat la proiect ar fi suferit de amețeli severe, aveau probleme cu somnul, iar cinci dintre ei chiar au murit din cauza radiațiilor.

Citeşte şi Cel mai mare tun din lume a fost creat special pentru ADOLF HITLER. Trebuia manevrat de 2000 de oameni VIDEO

Un alt dispozitiv, era utilizat în combinație cu "Clopotul". Scopul acestui dispozitiv rămâne un mister. Potrivit unor teorii, dacă se folosește frecvența și câmpul electromagnetic corect, numeroase fenomene misterioase pot fi generate, inclusiv crearea de găuri de vierme!

"Clopotul nazist" a fost cunoscut datorită unei cărți scrise de Igor Witkowski. El spune că a primit aceste informaţii de la un fost ofițer SS nazist, Jacob Sporrenberg, care a avut acces la documente clasificate. Cercetătorii nazişti au efectuat studii și teste asupra "Clopotului" intr-o locaţie situată în tuneluri, în Wenceslas, Polonia. Când naziștii au fugit în 1945 din calea ruşilor, ei au sigilat aceste tuneluri, dar au luat cu ei şi dispozitivul misterios.

Hitler credea că proiectul "Clopotul" era atât de important, încât dacă ar fi fost dus la capăt, ar fi putut câștiga războiul. De aceea, el a dat dispoziţie să fie ucişi 60 de oameni de ştiinţă care au lucrat la proiect, fără să fi realizat vreun progres substanţial. Însă alţii au o altă ipoteză cu privire la dispariţia fizică a oamenilor de ştiinţă. Jim Marrs a scris o carte foarte interesantă despre "Clopot" și proiectele naziste misterioase. În conformitate cu Marrs, cercetătorii au reușit să creeze o gaură de vierme, folosind "Clopotul", acest lucru ducând în cele din urmă la dispariția multor oameni de știință implicați în proiect.

Ce s-a întâmplat cu "Clopotul nazist" între timp? A dispărut şi el, după ce a deschis o gaură de vierme? L-au distrus naziştii? Sau a ajuns în mâinile aliaților?

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iun 10:10
...câţiva ani. La comanda soldaţilor săi, a semănat teroare în rândul celor care îndrăzneau să i se opună. Mai puţin se ştie că liderul nazist avea obsesie pentru relicve care credea că îl pot ajuta să se menţină în fruntea „imperiului” său. Unul dintre obiectele pe...
19 mai 08:03
Votează email 0 email
...ar fi putut fi folosit pentru a călători în trecut (nu şi în viitor), „îndoind” gravitaţia”, scrie rtv.net. Germania nazistă a lucrat la mai multe proiecte de „top-secret” în timpul celui de-al doilea război mondial (ca de exemplu,...
17 mai 12:47
Răspunde | Votează email 0 email
Independent
Tot ceea ce faci este cântărit, înregistrat şi răsplătit. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câştige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteţi mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
17 mai 12:46
...clopotul care ar fi putut să îndoaie gravitaţia şi să creeze găuri de vierme, prin care să se poată călători în timp – scrie ...
17 mai 12:02
Votează email -1 email
...au fost descoperite şi se presupune că ar fi fost folosite pentru clopotul care ar fi putut să Citește mai departe… : CLOPOTUL NAZIST, cel mai misterios proiect al lui ADOLF...
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H