Clotilde Armand, ATAC la Firea: Ca membră în partidul condus de un condamnat penal, ştie ce înseamnă falsul electoral

Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1, i-a dat o replică destul de dură Gabrielei Firea, după ce aceasta din urmă i-a acuzat pe membrii Uniunii Salvaţi Bucureştiul că lansează "minciuni şi dezinformări".

07 iun. 2016, 17:08
Clotilde Armand, ATAC la Firea: Ca membră în partidul condus de un condamnat penal, ştie ce înseamnă falsul electoral

„Doamna Gabriela Firea și PSD ne poartă de grijă. Ne acuză că folosim minciuni și dezinformări. Ca membră în partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea știe desigur din proprie experiență ce înseamnă falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai că nu Nicușor Dan, ci Dragnea a încălcat legea”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Mai mult, Clotilde Armand îi explică Gabrielei Firea ce înseamnă „dezinformare”, reamintindu-i momentul de la alegerile prezidenţiale din 2014, când aceasta din urmă a transmis că „secţiile din diaspora sunt goale”.

„Că tot veni vorba despre dezinformare; vreau să-i reamintesc doamnei Firea că în timp ce 12.000 de români stăteau la coadă la Londra în 2014, ea a transmis că sunt „secţii goale în diaspora”. Doamna Firea, aveți demnitatea măcar acum să vă cereți scuze pentru că ați dezinformat fără scrupule poporul român? Vă cereți scuze pentru declarația șefului dvs, condamnatul penal Dragnea, care-i asemuiește pe românii din străinătate cu niște fantome? Pentru că singura fantomă pe care o cunosc este doctoratul lui Ponta, colegul dvs de partid”, a mai scris Clotilde Armand.

Aceasta a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă convocată în faţa Ateneului Român, că nu este decisă dacă va alege mandatul de consilier general sau pe cel de consilier local dacă rezultatul votului la Primăria Sectorului 1 nu îi va fi favorabil, transmite Mediafax. Ea a mai precizat că nu va abandona lupta politică alături de USB, dar că nu vizează un post de deputat sau senator.

Clotilde Armand, candidatul USB, a obţinut 28,7% din voturi, potrivit datelor provizorii BEC, comunicate luni, fiind depăşită de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care a fost votat de 31,1% dintre alegători.

Exit-poll-urile şi primele date oficiale de la BEC, de duminică seara, au dat-o câştigătoare pe Clotilde Armand în sectorul 1.

CITEŞTE ŞI: Scandal după ALEGERILE LOCALE 2016. Nicuşor Dan cere renumărarea voturilor. Probleme la o secţie din sectorul 1