Clotilde Armand a fost sancţionată de Poliţia Rutieră. Cu ce viteză a fost prinsă pe o stradă din Sectorul 1

Clotilde Armand, primăriţa Sectorului 1 al Capitalei, a fost prinsă de polițiști circulând cu viteză. Acesata a rulat cu peste 77 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă era de 50km/h, fiind sancționată cu trei puncte penalizare.

01 oct. 2023, 15:32
Clotilde Armand a fost sancţionată de Poliţia Rutieră. Cu ce viteză a fost prinsă pe o stradă din Sectorul 1
Clotilde Armand a fost sancţionată de Poliţia Rutieră. Cu ce viteză a fost prinsă pe o stradă din Sectorul 1

Clotilde Armand a fost sancţionată de Poliţia Rutieră. Evenimentul s-a petrecut duminică, 1 octombrie 2023, în jurul orei 11:00. Clotilde Armand a fost oprită pe raza Sectorului 1 pentru ca a depăşit limita de viteză!

Potrivit unor surse din Poliţia Rutieră, Clotilde Armand avea 77 km/h pe bulevardul unde limita de viteză este de 50 km/h. Primărița a fost sancționată contravențional cu avertisment scris și trei puncte penalizare.

Citeşte şi: Clotilde Armand, audiată de procurori în dosarul în care este acuzată de Agenția Națională de Integritate de conflict de interese și incompatibilitate

De altfel, poliţiştii au intervenit în ultimele 24 de ore la peste 3.100 de sesizări venite din partea cetăţenilor şi în urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 9.400 de sancţiuni contravenţionale, informează IGPR.

Potrivit unui comunicat transmis de IGPR, sâmbătă poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 454 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.167 de evenimente, dintre care 2.702 au fost sesizate prin 112.

Totodată, au fost semnalate 865 de posibile infracţiuni şi au fost dispuse măsuri preventive în cazul a 36 de persoane.

De asemenea, au fost depistate 14 persoane urmărite naţional şi internaţional.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 9.402 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.419.362 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 163 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 722 de permise de conducere, 103 pentru conducere sub influenţa alcoolului, 28 pentru conducere sub influenţa drogurilor şi 290 pentru viteză, fiind retrase 299 de certificate de înmatriculare.