Clotilde Armand ar fi fugit de o alegătoare care i-a adresat o întrebare despre măşti. „Aş dori să nu filmaţi” VIDEO

Clotilde Armand, candidata susţinută de Alianţa USR-PLUS şi PNL pentru Primăria Sectorului 1, a refuzat să discute cu o alegătoare care a vrut să afle de ce a dat în judecată Primăria Sectorului 1 pentru că distribuie măşti gratuit pentru bătrâni. Femeia a vrut să şi filmeze răspunsul lui Armand, însă staff-ul de campanie al acesteia i-a spus că nu poate să înregistreze răspunsul, fără a avea acordul politicianului, cu toate că se aflau pe o alee dintr-un parc din Capitală.

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 09:02
Clotilde Armand ar fi fugit de o alegătoare care i-a adresat o întrebare despre măşti. „Aş dori să nu filmaţi” VIDEO

Clipul video a fost publicat iniţial pe site-ul Danei Budeanu. În imaginile filmate pe o alee din Parcul Herăstrău din Capitală se vede cum o femeie a vrut să discute cu Clotilde Armand.

„Bună ziua, doamna Clotilde! Ce plăcere şi neplăcere. De ce aţi dat Primăria Sectorului 1 în judecată pentru că distribuie măşti în mod gratuit?”, a fost întrebarea adresată de o femeie lui Clotilde Armand.

Ea a fost întâmpinată de mai multe persoane din staff-ul de campanie al lui Clotilde Armand care i-au spus că trebuie să obţină permisiunea de a filma.

Redăm discuţia dintre Clotilde Armand şi femeie

Femeie: Vă rog, daţi-mi voie! Îmi daţi voie să vă filmez?

Clotilde Armand: Eu prefer să avem o discuţie.

Femeie: Eu vreau ca discuţia asta să o filmăm. Vă supăraţi?

Staff: De ce? În ce calitate?

Femeie: Eu vorbesc cu doamna. Dumnevoastră cine sunteţi? Avocatul?

Staff: Da, avocatul.

Femeie: De ce aţi dat Primăria Sectorului 1 în judecată pentru că distribuie măşti în mod gratuit? Nu, dumnevoastră răspundeţi la o întrebare.

Staff: E vorba despre mită electorală.

Femeie: Opriţi-vă un pic! Vreau să port un dialog cu o doamnă. Putem să purtăm un dialog, sincer?

Clotilde Armand: Putem să purtăm un dialog, dar aş dori să nu filmaţi.

Femeie: Dar e greu să răspundeţi la o întrebare?

În aceleaşi imagini se vede cum Clotilde Armand a evitat să răspundă şi a plecat, profitând de faptul că femeia discuta cu staff-ul de campanie care a susţinut că măştile acordate de Primăria Sectorului 1 reprezintă „mită electorală”.

Staff: De ce veniţi cu prospecte de la primarul PSD-ist?

Femeie: De ce vorbiţi în locul unei alte persoane? Primăria Sectorului 1 oferă în mod gratuit măşti din banii noştri. Astea nu sunt din banii noştri? De ce aţi dat Primăria Sectorului 1 în judecată ca să nu mai dea măşti bătrânilor?

Staff: Nu e voie să dai mită electorală.

Femeie: De ce a fugit doamna?
Staff: Nu a fugit.
Femeie: Unde e doamna? De ce a fugit?
Staff: Faceţi scandal deja.
Femeie: De ce nu răspundeţi la o întrebare?

Ulterior, cei din staff-ul de campanie al candidatului susţinut de Alianţa USR-PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1 au spus că femeia lucrează la Primărie, cu toate că ea a precizat că este apolitică.

Clipul în care Clotilde Armand evită răspundă, distribuit şi de senatorul PSD Lucian Romaşcanu

„Prima și, probabil, ultima acțiune de politică „altfel” a USR a fost hărțuirea permanentă a oricui și oriunde cu telefoane filmând non-stop orice.

„Lumea trebuia să știe!” În plenul Parlamentului, pe holuri, pe străzi găseai cate un userist tefelist gata să transmită neamului, live, tot.

Ce ne facem când camera e spre ei? Fugim…

Distinsa Clotilde, de-a pururi candidată, primară (sic!) niciodată, fuge mai bine decât vorbește.

A se lua aminte și a se vota în consecință”, a scris Romaşcanu.

Dan Tudorache vs. Clotilde Armand. „Minţiţi, doamnă, minţiţi” De ce a plecat Clotilde trei ani din România după un accident mortal