Clotilde Armand, atac furibund pe Facebook la adresa PNL

Clotilde Armand acuză PNL că, alături de PSD, iar consilierii celor două partide "au devenit complici la deturnarea fondurilor publice".

23 mart. 2021, 20:38
Clotilde Armand, atac furibund pe Facebook la adresa PNL

Clotilde Armand, în scandal cu consilierii PNL. În ședința de marți, Consiliul Local al Sectorului 1 ar fi trebuit să voteze măsurile luate Curtea de Conturi în urma controlului, pentru recuperare datoriilor pe care Romprest le are față de autoritatea locală și de exercitare a dreptului la controlul tarifului companiei, potrivit primarului Sectorului 1.

Clotilde Armand acuză însă PNL că, alături de PSD, a apărat din nou Romprest, iar consilierii celor două partide „au devenit complici la deturnarea fondurilor publice”.

Mai mult, ea îi amenință pe consilieri cu plângeri penale.

Clotilde Armand mai taie o gratuitate în sectorul 1: „Nu putem să acordăm asistenţă medicală gratuită tuturor”
Ce a scris Clotilde Armand pe Facebook:
„Frăția în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. PNL a votat la fel ca PSD și au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale. Ireal, nu? Vrei să pui în aplicare legea dar PNL și PSD nu te lasă.
În ședința de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi trebuiau votate măsurile luate de ANRSC și Curtea de Conturi a României în urma controlului lor, măsuri de recuperare a datoriilor pe care această companie le are față de autoritatea locală și de exercitare a dreptului la controlul tarifului companiei.
Practic, acești consilieri PNL și PSD au devenit complici la deturnarea fondurilor publice. Iar eu voi depune o plângere penală împotriva tuturor consilierilor care refuză să respectăm legea. Să plătească din buzunarele domniilor lor, nu din banii cetățenilor. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi până când toți acești oameni pricep că ”unde-i lege nu-i tocmeală”, până când vor pricepe că nu te joci cu banii cetățenilor cum doresc unele grupuri de interese.
PS: Așa se explică de ce liderii PNL se rugau de mine înainte de ședință să scot de pe ordinea de zi aceste 2 proiecte”.

Clotilde Armand le taie banii poliţiştilor locali: „Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic”

Compania Romprest a renunţat la decizia de a întrerupe activităţile de salubrizare începând cu data de 11 februarie şi a anunţat că va continuă să asigure salubrizarea în Sectorul 1 al Capitalei, după ce Primăria a făcut o plată parţială, gest pe care îl consideră un pas către normalizarea relaţiei contractuale.